Accesorii

#coliere #coliere opulente #coliere sic #tendinte coliere

Colierele opulente, un accesoriu sic in tendinte

Colierele extravagante si opulente sunt un must-have in acest sezon. Acestea te vor ajuta sa scoti din anonimat o tinuta banala, dar si sa fii sic toamna aceasta. Fie ca sunt pretioase, viu colorate sau metalice, colierele sunt accesoriul care te diferentiaza de multime si te ajuta sa iti personalizezi look-ul. Iata cateva modele de coliere opulente pe care trebuie sa le ai in acest sezon:


1. Colierele-gurele

Termenul de colier nu se refera strict la micutul lant in jurul gatului. Odata cu moda, colierele s-au transformat radical, capatand diverse forme, fiind confectionate dintr-o multitudine de materiale, pentru a fi perfecte pentru fiecare persoana in parte. Astfel ca, daca esti miniona si vrei un colier extravagant, modelul ideal pentru tine ar fi cel in forma de guler. Acestea se potrivesc perfect persoanelor delicate si micute de statura.




2. Colierele opulente metalice

Atunci cand iti alegi un colier, trebuie sa ai grija ca nuanta acestuia sa se potriveasca si cu tipul tau de piele. Daca nu vrei sa dai gres, poti alege un colier metalic, care se potriveste tuturor tipologiilor de piele. De asemenea, colierele metalice, le poti purta la orice tinuta, precum una casual, cu o pereche de jeansi si un top, dar si la o rochie neagra de seara sau de cocteil.




3. Colierele din dantela

Colierele din dantela sunt un accesoriu inedit si sic, care cu siguranta te vor scoate din anonimat. Sunt diafane, rafinate si perfecte pentru firile romantice si sensibile. Le poti purta la o tinuta fina, precum un top din matase ori o rochie din satin.


4. Colierele din margele

Margelele nu se demodeaza niciodata, asa ca nu ezita sa porti nici noile coliere din margele micute, ce emana eleganta si delicatete. Le poti purta atat la tinute de zi, cat si la cele de seara.


5. Colierele cu accente orientale

Daca esti insa o fire extravaganta si iti place sa fii in centrul atentiei, atunci colierele opulente, incarcate, cu accente orientale sau tribale sunt perfecte pentru tine. Tinutele hippie merg de minune cu un colier inedit, cu accente orientale.




Sursa foto: andrewmorel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare