Accesorii

#stil #hello kitty # genti hello kitty # accesorii hello kitty #colectia hello kitty #genti 2012

Colectia de accesorii Hello Kitty 2012

Colectia de accesorii Hello Kitty 2012 aduce o abordare mai stralucitoare si mai opulenta gentilor si portofelelor create de designerii care au cucerit iubitoarele de pisicute din intreaga lume. Nuantele de roz-lila, gri, rosu si negru domina linia de accesorii , avand un impact vizual deosebit datorita aspectui metalizat, atat de popular printre tendinte anul acesta.

Atunci cand vine vorba despre idei, compania Sario pare sa aiba destule, cel putin asa reiese din ultima colectie de accesorii Hello Kitty , lansata de designeri in 2012. Sclipiciul este elementul central modelelor, ceea ce inseamna ca s-a anticipat o preferinta speciala pentru acest stil in randul fanilor brandului de renume.

Gentile de mana, portofelele si trollerele Hello Kitty au un design adorabil, feminin si jucaus, care se indeparteaza usor din sfera tematicii copilaresti si atinge zone mai mature, prin combinatia eleganta de culori. Acest raport echilibrat de chic si elegant ajuta la echilibrarea stilului, astfel incat sa se potriveasca iubitoarelor de moda dornice de atentie.

Gentile Hello Kitty 2012

Alb si roz-lila metalic, gri vibrant si negru, rosu electrizant si alb - acestea sunt combinatiile cromatice care compun noua colectie de genti Hello Kitty , adaptata tendintelor industriei de moda pentru anul acesta. Formatul accesoriilor este unul clasic, patrat si dreptunghiular, cu barete groase si fermoar pentru inchidere. In acest fel, gentile imbina cu succes atuul estetic si latura utila si practica.



Foto: becomegorgeous.com

In timp ce duo-ul gri-negru se potriveste perfect tinutelor mai pretentioase sau mai sobre, variantele pe roz si rosu se asorteaza de minune rochiilor si fustelor deschise la culoare, pe care le porti in sezonul cald.




Foto: becomegorgeous.com

Trollerele Hello Kitty 2012

Acelasi model inedit al gentilor se regaseste si pe trollere Hello Kitty 2012, de dimensiune medie, foarte potrivite pentru calatorii cu stil.



Foto: becomegorgeous.com

Portofelele Hello Kitty 2012

La fel de inspirat este designul Hello Kitty 2012 si in contextul portofelelor, care mentine forma practica si incapatoare, cu fermoar, pentru un bun control al obiectelor depozitate.




Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului