Accesorii

#binuterii #accent bijuterii #argint #cercei argint

Cerceii din argint, un cadou care nu se demodeaza niciodata

Argintul este unul dintre cele mai apreciate metale pretioase pentru ca poate fi asortat cu usurinta oricarei tinute. Tocmai de aceea sa oferi in dar cercei din argint este un gest cu care nu poti da gres niciodata.

Minimaliste sau cu personalitate, bijuteriile de argint nu lipsesc din colectia de accesorii a niciunei femei. Daca nu orice femeie poarta inele, bratari sau pandantive, cerceii sunt aproape nelipsiti din casetele lor de bijuterii si tocmai de aceea sunt mereu un cadou inspirat.

Cerceii din argint, mereu la moda

Cerceii din argint masiv sunt accesorii spectaculoase se potrivesc cu o personalitate exuberanta, cu tinutele la moda, indiferent de anotimp si de ocazie. Chiar si cand petreci mai mult timp in casa, cum s-a intamplat in pandemie, cand lucrezi la domiciliu si ai crede ca nu mai trebuie sa acorzi prea mare atentie tinutelor si accesoriilor, o pereche de cercei poate fi exact acel element de care ai nevoie pentru a avea o stare de spirit mai buna si pentru a fi o aparitie remarcabila chiar si intr-o intalnire online.

O pereche de cercei din argint masiv este oricand un cadou inspirat pentru o persoana draga, fie cu ocazia unei aniversari, fie de sarbatori. Ei se vor potrivi excelent si unei femei cu o garderoba nonconformista, dar si uneia care prefera tinutele mai serioase sau office.

Eleganti si, totodata, casual, o pereche de cercei din argint cu forme geometrice va fi oricand un dar foarte apreciat.

Cerceii mandala se potrivesc perfect unei personalitati inclinate spre ezoterism si simboluri, la fel si un set de cercei agatatori cu elefanti, animale care te duc cu gandul la putere, maiestuozitate si longevitate, dar si simbol al norocului in feng-shui, atunci cand este cu trompa orientata in sus.

Cerceii din argint lucios vor fi accesoriul perfect pentru o tinuta office sau eleganta, impunatori, versatili si plini de atitudine.

Accent Bijuterii este locul in care poti gasi bijuteria perfecta pentru orice personalitate. Simple, din metale pretioase, sau cu pietre semipretioase superb lucrate si montate, accesoriile din universul Accent vor scoate in evidenta eleganta si rafinamentul oricarei tinute, dar pot completa perfect outfituri casual, mai putin pretentioase, si pentru acele momente in care renuntam la conventii si seriozitate pentru cateva ore de relaxare.

Sursa foto: commaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare