Accesorii

#genti 2017 #tendinte 2017 #modele genti #genti

Cele mai noi tendinte la genti pentru femei in anul 2017

Femeile iubesc sa fie la moda sa aiba cat mai multe haine, pantofi si genti in garderoba. Designerii ofera pentru acest an noi colectii de astfel de articole si accesorii care impresioneaza in prezentarile de moda. Pentru anul 2017 designerii au optat pentru modelele clasice si culorile potrivite acestui stil care este mereu in trend. Sunt moderne gentile de umar de dama, acestea apar in colectiile celor mai renumiti creatori de moda internationali si sunt recomandate femeilor pentru diverse ocazii.

Un alt model in tendintele modei este cel cu forme rotunde sau semicirculare, din piele naturala in culori iuni (alb, crem, maro, bleumarin, etc) sau combinatii ale acestora. Se poarta si gentile in stil office din piele de reptila care sunt in nuante de albastru, gri, cafeniu. O noutate in acest an este geanta-desaga care are un design tineresc si o forma deosebita ce poate impresiona prin textura materialului si prin mici detalii (manere din piele sau metal, decoratiuni metalice, pompoane, etc).

Gentile cu forme geometrice diferite si de dimensiuni mici sunt la moda in acest an, se poarta gentile patrate, trapez, dreptunghiulare, rotunde sau in forma de cutie. De asemenea noi tendinte in materie de genti impresioneaza in anul 2017, ne referim la gentile cu forme ciudate si design neobisnuit, modele in forma de ladite, genti cu nituri stralucitoare, cu flori mari, margele colorate, prevazute cu o curea mica ce se poarta in jurul taliei, o curea lunga lant pentru umar sau cu mai multe lanturi interesante, genti cu imprimeuri identice cu imbracamintea, clutch-urile din diferite materiale si in culori variate.

Sunt la moda si gentile shopper, practice si mari, sau rucsacurile sport cu imprimeuri (ce imita pielea de leopard sau cu imagini cu animale) ori diferite aplicatii (paiete colorate sau ornamente din blana). Designerii au prezentat si accesorii mai mari, genti gigant care sunt in forma de trapez sau de patrat, acestea fiind fabricate din piele naturala neteda sau din materiale textile.

Sfaturi utile care va ajuta sa aveti o geanta de calitate un timp indelungat:

Gentile pentru femei sunt accesorii elegante care trebuie purtate cu grija si intretinute pentru a nu se deteriora in timp. Nu trebuie supraincarcate cu diferite obiecte voluminoase sau grele deoarece astfel gentile se pot schimba si forma lor nu va mai fi una placuta ochiului ca aceea din momentul achizitionarii produsului.

Alegeti produse care au culori potrivite pentru mai multe articole de vestimentatie, fie ele iuni sau cu imprimeuri diverse. Trebuie sa fiti atenti si la modul de depozitare al gentilor, acestea daca sunt din piele lacuita nu trebuie sa stea lipite de alte produse din piele deoarece isi pot schimba aspectul in timp (pot capata anumite pete intunecate ce fac produsul sa nu mai arate frumos ca la inceput).

Gentile din piele nu se curata oricum, se sterg cu o carpa moale si umeda, sau se ingrijesc cu produse speciale pentru astfel de accesorii. Nu se folosesc niciodata produse de curatare cu agenti alcalini sau solventi care pot deteriora aspectul pielii. Gentile din materiale textile nu se pun la masina de spalat rufe, ele se spala de mana, cu apa calduta si se usuca la aer.

Femeilor care doresc sa achizitioneze produse de calitate le recomandam un site cu oferte la genti pentru femei. Acesta are si varianta in limba germana, acolo unde puteti inspecta categoria Taschen si o varianta in limba engleza, la care va puteti uita in sectiunea Bags. Platformele de comert online mentionate prezinta o gama variata de genti, incaltaminte, haine, cosmetice, bijuterii si articole in diferite stiluri, de brand.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare