Accesorii

#ceas de dama #alegere ceas #ceas #accesorii

Cele mai frumoase ceasuri pentru femeia iubita

Un ceas va fi mereu o idee perfecta de cadou pentru persoana iubita, indiferent de ocazie. Este un accesoriu care nu se va demoda niciodata, nici macar in era telefoanelor inteligente cu care ne masuram timpul.

Daca vrei sa faci un cadou femeii iubite intr-un moment special sau pur si simplu pentru ca merita si vrei sa-i arati cat o pretuiesti, avem pentru tine o colectie de ceasuri de dama din care poti alege ce crezi ca i se potriveste cel mai bine.

Fie ca vei opta pentru un ceas elegant, fie ca stii ca ar prefera ceva sport, fie ca vrei sa mergi pe o variant casual, cu siguranta vei gasi ceea ce cauti pe ceasuri-shop.ro, un magazin online care pune accent pe calitatea produselor si a serviciilor, pe integritate, amabilitate si transparenta. Pentru a multumi clientul si pentru a-l face sa revina cu incredere de fiecare data, produsele au preturi juste si pentru toate buzunarele.

Daca ai nevoie de idei pentru un cadou care sa o ajute pe femeia iubita sa masoare mai usor timpul, iata cateva sugestii.

Cauti ceasuri de dama elegante, usoare si fine pentru mana delicata a iubitei? ferta contine o multime de modele cu design variat, diferite ca stil, asadar cu siguranta o sa gasiti un ceas potrivit pentru gusturile dvs.

Ai la dispozitie gama Megir, ceasuri cu mecanism quartz si afisaj analog, realizate din oţel inoxidabil si rezistente la apa 3 ATM, la preturi sunt cuprinse intre 120 si 139 de lei.

Pentru un plus de eleganta, poti alege un ceas cu bratara tip plasa din gama Lige, preturile fiind cuprinse intre 149 si 169 de lei.

Cauti un ceas de dama casual, pe care femeia iubita sa il poata purta si la birou, si la plimbare, si cand iesiti undeva? Ai de ales dintr-o gama variata de modele si preturi. Ii poti oferi un ceas de dama Skmei 9177 (bratara tip plasa, din otel inoxidabil, redimensionabila datorita inchizatorii culisante, carcasa din aliaj de zinc) de numai 70 de lei sau un ceas de dama Curren cu curea din piele (99 de lei, pret redus la 85 de lei).

Un ceas casual-elegant pe care orice femeie il va aprecia este Naviforce Fashion, cu mecanism quartz Seiko si curea din piele naturala, fin si foarte usor (20 g), la numai 150 de lei.

In gama de ceasuri sport pentru femei active gasesti piese colorate si pentru toate gusturile si buzunarele. Poti alege un ceas de dama Smael, in diferite culori cu afisaj analog si digital, mecanism quartz si electronic, rezistent la socuri, la inot, cu o curea rezistenta si cu functii de cronometru, cronograf si alarma, toate acestea la doar 80 de lei.

In gama Skmei gasesti bratari sport, cu afisaj digital, la 70 de lei, dar si un ceas fitness digital, cu functii multiple, intre care cronometru, alarma, lumina de fundal si numaratoare inversa (90 de lei).

Cauti un ceas de dama de lux, dar la un pret rezonabil? Poti alege o adevarata bijuterie, un model special, cu design deosebit, care nu va trece neremarcat si care va intregi o tinuta cu clasa. Ai la dispozitie mai multe modele de ceasuri Lige Luxury, negru sau auriu, ultrasubtire, din otel inoxidabil, cu bratara si ecran foarte rezistente, la preturi cuprinse intre 149 si 169 de lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare