Accesorii

#moda #accesoriu #ceas

Ceasul, un accesoriu indispensabil

Pentru ca esti o femeie activa si in pas cu moda, nu trebuie sa iti lipseasca de la mana un accesoriu foarte important: ceasul. Stim foarte bine ca timpul este pretios si la fel trebuie sa fie si bratara de la incheietura mainii tale.

Anul acesta se ceasurile foarte mari si foarte colorate. Este foarte importanta ca ceasul sa se asorteze cu tinuta ta: nu poti purta un ceas colorat , cu bratara de plastic la o rochie de seara ... poti fi exceptia de la regula doar in cazul in care esti Pink si nu te intereseaza cum se uita lumea la tine.

Cureaua ceasului

In principiu, se poarta foarte mult ceasurile metalice, cu curele destul de late pentru a iesi in evidenta, si totusi suficient de inguste pentru a nu fi prea grele.

Tot mai multe femei opteaza pentru un astfel de ceas si poate fi asortat atat la tinute casual, cat si la tinute office.

Ceasurile cu curele de piele ori plastic nu se vor demoda niciodata. Acestea sunt mult mai usor de asortat si pot fi purtate chriar si la o tinuta lejera de vara, pe plaja ori la cumparaturi.

Curelele de plastic sunt extrem de binevenite in sezonul cald, mai ales daca sunt colorate ori au desene cu fructe, animale ori norisori.

Pentru o ...

Sunt indicate ceasurile metalice, cu curele subtiri. In functie de cat de incarcata este tinuta, poti opta chiar si pentru un ceas cu incrustatii de pietre.

Oricum, pentru acest sezon, trendsetterii ne sugereaza sa ne indreptam catre ceasurile metalice, masive si incrustate cu pietre semipretioase .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului