Accesorii

# Guess Radar #ceasuri femei Guess #ceasuri barbatesti Guess #ceas electronic

Ceasul electronic – istorie si inovatie recenta

Ceasurile digitale electronice au aparut acum mai bine de 40 de ani, atunci cand primul exemplar comercial a fost vandut pentru suma de 2.100 USD, echivalentul a 11.400 USD in zilele noastre. La vremea respectiva, ceasul digital electronic a insemnat revolutionarea pietei, iar inovatia care a stat la baza sa, a transformat acest accesoriu intr-un must-have pentru oricine isi putea permite.

Primul ceas digital electronic folosea un mecanism complex care consuma atat de multa energie incat ecranul putea fi aprins doar temporar, apasand un buton. Un an mai tarziu, un model similar al acestui ceas a aparut in filmul Live and Let Die din seria James Bond. Acesta a fost momentul in care cererea pentru ceasurile electronice a luat amploare si, foarte curand, toti marii producatori si-au concentrat eforturile pentru a dezvolta ceasul digital electronic si a-l imbunatati. Astfel, au aparut ceasurile cu ecran LCD si cu functii multiple, precum aceea de calcul sau de transmisie live a emisiunilor TV.

Pe masura ce industria ceasurilor digitale electronice se dezvolta, pretul acestora a inceput sa scada considerabil, datorita numarului mare de producatori. si astfel, pana de curand, ceasul electronic a devenit un simplu accesoriu sport, ideal pentru tinute casual sau pe post de cronometru in timpul unei sesiuni de jogging. Dar, recent, perceptia a inceput sa se modifice si, odata cu aparitia noilor modele de ceasuri digitale electronice, am redescoperit acest accesoriu la valoarea sa reala – practic, ingenios si de o eleganta moderna.

Ceasuri Guess Radar siFlare – Eleganta in tehnologie

Momentul in care brandul Guess a scos pe piata noile colectii Radar si Flare, ceasuri barbatesti electronice si ceasuri dama electronice, a fost momentul in care producatorul a demonstrat ca tehnologia si inovatia se pot imbina perfect cu eleganta si esteticul, dand nastere unor veritabile declaratii de stil.

Colectiile de ceasuri Guess originale sunt recunoscute pentru calitatea si rafinamentul produselor, iar modelul Radar nu face exceptie de la regula. Mai mult decat simple accesorii sport, ceasurile Radar emana masculinitate, eleganta subtila si pasiune pentru ingeniozitate. Cu un design de inspiratie geometrica, carcasa din otel inoxidabil, curea din silicon flexibila si mecanism Quartz, ceasurile Radar reprezinta intersectia dintre tehnologie si stil. Pentru cei care isi doresc ceasuri barbatesti Guess practice, elegante si versatile, Radar inseamna indeplinirea tuturor acestor dorinte.

Ceasurile Radar pot fi purtate in orice imprejurare, atat cu tinute sport, cat si la birou sau intalniri de afaceri. Design-ul lor versatil si perfect finisat ofera o mare flexibilitate, indiferent de tinuta abordata. Pe site-ul Ceasmania.ro poti gasi ceasuri barbatesti Guess Radar disponibile in trei modele rafinate – albastru roial monocromatic, negru monocromatic si auriu metalic si negru. Indiferent de modelul ales, vei avea parte de un accesoriu extrem de masculin, subtil si ,totodata, remarcabil.

Pe cat de masculine sunt ceasurile Radar, pe atat de feminine sunt ceasurile electronice Flare. Fiind printre cele mai inovatoare modele de ceas dama Guess, Flare se remarca prin aceeasi versatilitate de care da dovada colectia de ceasuri barbatesti Guess Radar. Cu carcasa din otel inoxidabil, incrustata cu cristale subtile, mecanism Quartz si curea flexibila din silicon, ceasurile electronice Flare sunt o veritabila dovada de gratie, stil si tehnologie. Practice dar, in acelasi timp elegante, aceste ceasuri de dama Guess pot fi purtate cu orice ocazie, atragand atentia si creand o impresie memorabila. Ele pot fi achizitionate, de asemenea, de pe site-ul Ceasmania.ro, unde le vei gasi disponibile in doua variante incantatoare – albastru metalic cu curea alba din silicon sau auriu trandafiriu cu curea roz-serbet. Ambele variante sunt extrem de feminine si moderne, aducand o nota de eleganta si stil oricarei tinute.

Digitalul nu inseamna, neaparat, unisex

Ideea care a stat la baza acestei colectii de ceasuri Guess a fost reinterpretarea ceasului electronic si conceperea unor modele atat feminine, cat si masculine. Brandul Guess, recunoscut pentru abordarea sa moderna si rebela, a reusit prin intermediul colectiilor Radar si Flare, sa distruga mitul ceasului electronic unisex. Pornind de la conceptia generala, aceea ca un ceas electronic poate fi purtat atat de femei cat si de barbati, indiferent de modelul sau, Guess a lansat o colectie ale carei variante feminine si masculine sunt extrem de bine delimitate.

Radar inseamna masculinitate. inseamna vitalitate, sarm, linii clare si design metalic, conceput special pentru incheietura mainii unui barbat. Flare, pe de alta parte, este incununarea feminitatii, intr-un design metalic gratios, stralucitor si pastelat. Iar aceste doua modele de ceasuri Guess, intocmai precum yin si yang, alcatuiesc, impreuna, o colectie inedita, care a reusit sa atinga scopul ambitios pe care si l-a propus – aceea de a transforma ceasul electronic dintr-un accesoriu sport unisex intr-o declaratie de stil, feminina sau masculina.

Pentru mai multe detalii te invitam pe site-ul Ceasmania.ro unde vei putea vedea colectiile Guess Radar si Flare si vei putea beneficia de promotiile extrem de atractive disponibile pe site la orice ceas de mana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare