Accesorii

#geanta #femeie #poseta #stil

Ce ar trebui sa contina geanta unei femei

Pe langa acte, portofel si telefon mobil, in geanta unei femei ar trebui sa se gaseasca si alte lucruri esentiale pentru o persoana care tine la imaginea sa. Asadar, iata obiectele care nu trebuie sa lipseasca din poseta ta atunci cand iesi din casa.

Deodorant sau antiperspirant

Chiar daca dupa dusul de dimineata te simti foarte proaspata, nu uita sa pui deodorantul in geanta, mai ales in zilele toride de vara. Nu se stie niciodata cum ai putea ajunge in situatia de a transpira foarte tare si, evident, de a avea nevoie de un produs care sa impiedice acest lucru. Daca esti de parere ca deodorantul nu este potrivit nevoilor tale, poti incerca antiperspiratul, deoarece are  un efect mai puternic: atat de a impiedica transpiratia, cat si de a conferi un miros placut.

Servetele umede

Fie ca ti-ai patat hainele, fie ca iti place sa ai mereu mainile curate, servetelele umede sunt mai mult decat utile in geanta unei femei, mai ales atunci cand nu ai acces la o baie. Poarta-le mereu la tine si iti vor fi cu siguranta de folos.

gel dezinfectant

Exista in supermarketuri geluri dezinfectante de spalat pe maini fara apa, foarte practice pentru o persoana activa cu un job care solicita deplasarea. Daca nu ai la indemana o baie si nici servetele umede, insa este necesar sa te speli pe maini, un astfel de gel va fi mai mult decat perfect si foarte comod. Gelul se usuca in doar cateva secunde, iti curata mainile de bacterii si microbi si in plus lasa mainilor tale un miros foarte placut.

Parfum

Nu se stie niciodata cat de mult poti ramane dupa program la serviciu si ce intalniri neprevazute pot sa apara. Chiar daca te-ai parfumat de dimineata, inainte de a iesi din casa, este bine sa ai la tine un parfum, de preferat intr-un recipient mai mic. Poate ca dupa programul de munca vei avea o intalnire de afaceri sau, de ce nu, chiar o intalnire cu iubitul, iar un strop de parfum va fi mai mult decat bine venit. Retine insa ca seara este bine sa folosesti aceeasi esenta, pentru a nu amesteca mirosurile intre ele, iar efectul sa fie dezagreabil.

Blush, pudra si ruj

Un pic de culoare in obraji, un strop de ruj pe buze si estomparea excesului de sebum cu ajutorul pudrei sunt trucuri simple pentru a-ti reimprospata machiajul. Pastreaza aceste obiecte in geanta ta, pentru a avea tot timpul un aspect cat mai ingrijit.

Oglinda

Desigur, pentru a te machia ai nevoie si de o oglinda. Achizitioneaza o oglinda dubla (cu oglinda normala si lupa) si tine-o mereu in geanta.

Absorbante

Pentru ca menstruatia vine uneori cand nu te astepti este bine sa fii pregatita si sa nu te lasi luata prin surprindere. Un absorbant este suficient si ai garantia ta ca nu vei trece prin momente stanjenitoare legate de acest lucru.

Guma de mestecat sau bomboane mentolate

O respiratie proaspata este un lucru necesar, indiferent ca esti la birou, in mijlocul de transport in comun sau in oras cu prietenii. Un pachet de guma de mestecat sau o cutiuta cu bomboane mentolate te pot salva de multe situatii stanjenitoare. In plus ocupa un spatiu neinsemnat in geanta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului