Accesorii

# look sofisticat #accesorii

Ce accesorii poti alege pentru a obtine un look sofisticat?

 

Femeile care isi doresc sa obtina un look de invidiat, care sa le scoata in evidenta trasaturile si personalitatea, trebuie sa se asigure ca, inainte de toate, poarta bijuteriile adecvate. Pentru obtinerea unui look sofisticat si rafinat, nu este nevoie sa se concentreze atentia doar asupra stilului vestimentar.

Bijuteriile joaca un rol definitoriu in crearea unui look de senzatie, din acest motiv este nevoie de o atentie si asupra modului in care sunt alese.

Astfel, doamnele si domnisoarele care opteaza mai mult pentru un stil elegant sau casual, trebuie sa stie ca purtarea unor bijuterii din aur este varianta perfecta prin care isi evidentiaza gratia si frumusetea feminina.

5 accesorii pe care le poti alege pentru un look reusit

1. Brose din aur

Persoanele care sunt in cautarea unei metode eficiente de imbunatatire a stilului de zi cu zi, isi pot indrepta atentia cu incredere catre brosele din aur, ele reusind sa completeze armonios o tinuta casual. Pot fi folosite in stil clasic, in zona pieptului, ca sistem de prindere a cardiganelor sau ca element de decor pentru palarii.

2. Cercei din aur

Cerceii din aur sunt bijuterii versatile care complimenteaza placut chipul, reusind sa ofere un plus de feminitate si rafinament oricarei tinute. Fiind versatili, cercei din aur se aliniaza cu multe stiluri vestimentare. Printre cele mai multe variante disponibile sunt pentru:

●      stilul casual - regasim numeroase modele de cercei cu forme variate: inima, floare, stelute;

●      stilul elegant - preponderent le intalnim in forme geometrice sau de dimensiuni mici.

3. Esarfe

Esarfele sunt un adevarat simbol al elegantei si al rafinamentului, fiind unele dintre accesoriile care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din garderoba unei femei. Fie ca sunt folosite pentru protejarea zonei gatului in timpul temperaturilor scazute, fie ca sunt utilizate pentru completarea unei tinute, esarfele trebuie sa fie alese cu atentie, astfel incat sa scoata in evidenta placut personalitatea si outfit-ul purtatoarei.

4. Palarii

Atat femeile, cat si barbatii care aleg sa investeasca in palarii, fac o treaba excelenta. Exista numeroase tinute, care ar putea fi puse in valoare mult mai bine cu ajutorul palariilor. Ele sunt purtate cu precadere vara, toamna si primavara si, de regula, sunt realizate din materiale la standarde inalte de calitate. Daca sunt introduse cu atentie in cadrul tinutelor, pot oferi un look de-a dreptul sofisticat, reusind sa atraga toata atentia, intr-un mod placut.

5. Colier

Un alt element ce nu trebuie sa lipseasca din cadrul unei tinute reusite este colierul. Singura conditie este ca trebuie sa fie ales in functie de decolteu sau de inaltimea posesoarei. De exemplu, daca e vorba de un decolteu adanc, colierul trebuie ori sa aiba lungimea la baza gatului, ori sa ajunga la nivelul bustului.

De asemenea, un alt aspect cheie de care trebuie sa se tina cont este asocierea intre piesele vestimentare si estetica colierului. Pentru un look de efect este important sa se creeze un echilibru vizual intre cele doua componente.

 

In concluzie, accesoriile au un rol important atunci cand vine vorba de crearea unei tinute elegante si sofisticate. De aceea, este importanta o atentie deosebita in momentul alegerii lor.

 FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare