Accesorii

#caseta bijuterii #accesorii

Caseta cu bijuterii: 3 accesorii pe care merita sa le ai

Caseta cu bijuterii a unei femei reprezinta, poate, comoara sa cea mai de pret. Accesoriile joaca un rol extrem de important in completarea oricarei tinute, asa ca este esential sa detii in colectia ta cate putin din toate. Fie ca este vorba despre bijuteriile purtate in viata de zi cu zi sau cele pe care le pastrezi pentru evenimente speciale, afla din articolul nostru ce nu trebuie sa iti lipseasca.

 

3 accesorii care sa nu-ti lipseasca din cutia cu bijuterii

1.    Talismane din argint

Talismanele din argint, purtate pe bratara special conceputa pentru acestea, sunt bijuterii pe care le poti colectiona de-a lungul vietii astfel incat sa reprezinte cele mai importante etape prin care ai trecut. Fie ca este vorba despre absolvirea unei forme de invatamant, achizitionarea unei locuinte sau nasterea copiilor, cu siguranta, vei gasi charmuri care sa reprezinte fiecare dintre aceste lucruri in parte.

Iti recomandam sa optezi pentru acele talismane care au cea mai mare semnificatie pentru tine, deoarece acest tip de accesoriu este foarte personal pentru fiecare purtator. Atunci cand detii deja o bratara speciala, charmurile pot deveni, de asemenea, si o idee de cadou pentru cei dragi care isi vor dori sa te rasfete.

2.    Inele cu pietre pretioase

Inelele cu pietre pretioase sunt purtate de obicei in combinatie cu tinute ceva mai elegante, asadar, sunt pastrate pentru evenimentele speciale in cadrul carora vrei sa stralucesti. Este important sa detii cateva astfel de exemplare in culori diferite pentru a le asorta cu tipul de tinuta pe care il porti si paleta cromatica a acesteia.

In functie de dress-code-ul evenimentului, poti adauga chiar mai multe inele cu modele diferite pe degetele de la ambele maini. Rolul acestor bijuterii este sa iti puna in evidenta manichiura si aspectul general al mainilor, dar si sa se potriveasca frumos cu alte accesorii pe care le porti. Alege in functie de preferintele tale si ofera-ti singura cadoul mult dorit atunci cand vezi ceva ce iti place.

3.    Cercei lungi

Cerceii lungi se poarta la evenimentele de seara, cu o tinuta de gala sau o rochie eleganta, eventual pana la pamant. In functie de croiala rochiei, daca este la baza gatului sau mai decoltata, poti achizitiona si un set de colier si cercei care sa se potriveasca impreuna. Cu toate acestea, daca cerceii lungi sunt suficient de pretiosi si stralucitori, ii poti transforma in accesoriul central al tinutei tale.

Orice femeie ar trebui sa detina o astfel de bijuterie in colectia sa intrucat, cu siguranta, se va ivi cel putin o ocazie deosebita unde sa ii poarte. Alege cu atentie modelul care iti surade cel mai tare si gandeste-te si la tinuta la care ti-ar placea sa-i asortezi. Chiar daca reprezinta un tip de accesoriu mai costisitor, merita sa investesti intr-o pereche de calitate, care sa iti puna in evidenta frumusetea naturala.

Tine cont de sfaturile pe care ti le-am oferit si completeaza locurile goale din caseta cu bijuterii. Astfel, vei avea la indemana orice tip de accesoriu de care ai nevoie si te vei bucura observand cum colectia ta creste in timp.

 FOTO: pexels.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare