Accesorii

#8 martie #ziua femeii #cadouri #bijuterii #accent bijuterii

Cadouri de suflet pentru Ziua Femeii

Luna martie este, fara indoiala, luna femeii. Daca Martisorul este pentru toate femeile din jurul tau, 8 Martie este despre doamnele si domnisoarele care conteaza cu adevarat in viata noastra. Sotii, prietene si surori, dar mai ales mame, ele merita cu adevarat o atentie deosebita de Ziua Femeii.

 

Cadouri deosebite pentru cele mai importante femei

In Romania, 8 Martie a fost Ziua Mamei si de aceea multi dintre noi ne gandim in primul rand la ea in aceasta zi speciala. Un buchet de flori, un dar de suflet nu trebuie sa lipseasca din casa niciunei mame de 8 Martie. Si totusi, aceasta zi este despre toate doamnele si domnisoarele, fiind de fapt o sarbatoare internationala.

Daca de Martisor toate femeile primesc atentii, fie ca iti sunt apropiate, fie ca sunt, de exemplu, simple colege, Ziua Femeii trebuie marcata cum se cuvine. Si ce cadou mai frumos sa oferi unei femei speciale, daca nu unul ales din suflet?

De multe ori ne multumim cu un cadou simbolic, dar daca de Ziua Femeii 2021 ai face lucrurile altfel?

Ofera-i mamei tale, sotiei, iubitei, celei mai bune prietene sau chiar surorii tale un dar care ii va aminti mereu de tine si care o va ajuta sa isi puna in valoare orice tinuta anul acesta si in cei ce vor urma.

Esti in pana de idei?

Culorile anului 2021 pot fi o adevarata sursa de inspiratie, mai ales ca fiecare dintre ele reprezinta mai mult decat o nuanta la moda.

Burnt Coral, spre exemplu, inspira ospitalitate si buna intelegere, caldura sufleteasca si atasament. Coralul, in sine, este un simbol al calmului, deoarece despre el se credea odinioara ca are puterea de a opri valurile si de a linisti si cele mai involburate ape. In plus, el este un talisman care apara de ghinioane persoana ce il poarta si o fereste de accidente si dureri. Coralul roz este o specie deosebita, la fel de frumos ca "fratele" sau rosu aprins, si chiar mai fermecator datorita inflexiunilor sale trandafirii, delicate si fine.

Daruieste bijuterii cu coral roz unei femei speciale din viata ta de 8 Martie si ofera-i mai mult decat un cadou! Ofera-i un simbol al caldurii si devotamentului, al iubirii neconditionate si o piatra simbol al protectiei.

Prelucrarea coralului pentru a deveni din material brut o bijuterie fina, necesita multa migala si mult timp, fiind o gema organica, sensibila. Tocmai de aceea o pereche de cercei din argint cu o piatra Burnt Coral nu va reprezenta doar un accesoriu la moda in 2021, ci o podoaba pretuita o viata.

Un inel de argint cu coral roz sculptat in forma de floare va fi un accesoriu pe care orice femeie il va purta cu drag si care ii va aminti mereu de persoana care i l-a daruit, in timp ce un pandantiv din argint cu trandafirasi din coral roz va fi un cadou cu adevarat deosebit, pe care orice femeie va sti, cu siguranta, sa-l aprecieze.

Accent Bijuterii, locul unde poti gasi cadoul perfect pentru 8 Martie

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii ce pot fi oferite in dar de Ziua Femeii 2021.

De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Surse foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului