Accesorii

#onlineparfum.ro #craciun #parfum #cadou craciun #set parfum #parfum craciun

Cadouri de Craciun: Parfumuri de calitate la preturi speciale in magazinul OnlineParfum.ro!

ADVERTORIAL

Cumparaturile de Craciun vor intra in curand pe ultima suta de metri. Iti doresti sa iti surprinzi familia si prietenii cu daruri inspirate? Afla ca nu este nevoie sa investesti o suma mare de bani pentru a-i face fericiti: le poti darui cu drag parfumul preferat. Iata care sunt ofertele de seturi cadou cu care te imbie OnlineParfum.ro!

Pe langa oferta generoasa de parfumuri, OnlineParfum.ro iti propune si o promotie speciala de Craciun, cu tragere la sorti, in urma careia poti castiga un set cadou, un pachet cadou sau contravaloarea cumparaturilor facute.


Paco Rabanne Lady Million Golden Star Set Cadou

Parfumul Paco Rabanne Lady Million, destinat femeilor de milioane, este elegant, pretios, potrivit pentru evenimentele de peste zi ori de seara.

Setul Golden Star este disponibil in magazinul OnlineParfum.ro la pretul de 269 lei, redus de la 329 lei, si contine parfumul Lady Million 80 ml si un mini parfum de 1,18 g.


 

Paco Rabanne 1 Million Set Cadou

Un parfum elegant si luxos, Paco Rabanne 1 Million este destinat barbatilor puternici, virili, bogati.

Il poti darui celor dragi sub forma unui set cadou Paco Rabanne 1 Million, disponibil in oferta magazinului OnlineParfum.ro, ce include parfumul de 100 ml si un deodorant spray de 150 ml.


Versace Bright Crystal Set Cadou

O alta idee excelenta de cadou de Craciun pentru femei este setul Versace Bright Crystal, compus din parfumul de 90 ml, caruia i se adauga o lotiune de corp aromata de 100 ml.

Parfumul Versace Bright Crystal poate fi comandat si separat de pe OnlineParfum.ro, contra sumei de 200 lei (90 ml).


Calvin Klein Eternity for men Set Cadou

Iubitul sau poate prietenul cel mai bun adora parfumul Eternity de la Calvin Klein? Fa-i o surpriza frumoasa de Craciun, sub forma unui set cadou de la OnlineParfum.ro, care contine parfumul Calvin Klein Eternity for men la 100 ml si un deodorant stick de 75 ml. Setul costa doar 189 lei, redus de la 211 lei.

 

Carolina Herrera 212 VIP Set Cadou

Un dar minunat de sarbatori poate fi si setul cadou Carolina Herrera 212 VIP, care contine parfumul de 50 ml si o lotiune de corp de 100 ml, asezate intr-o cutie pretioasa din metal. Setul poate fi comandat la pretul de 268 lei.


Elizabeth Arden 5th Avenue Set Cadou

Nu ar trebui sa ignori nici setul cadou Elizabeth Arden 5th Avenue, care contine parfumul de 125 ml, miniparfum de 3,7 ml, crema de corp de 100 ml si o lotiune de corp de 100 ml. Setul este disponibil pe OnlineParfum.ro la pretul promotional de 149 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare