Accesorii

# ametist #accent bijuterii #valentines day #bijuterii #cadou Valentine's Day

Cadouri cu ametist de Valentine’s Day pentru toate varstele

Ametistul, una dintre cele mai populare pietre semipretioase colorate, este cea mai valoroasa din familia cuarturilor. Din 1912 este considerata piatra lunii februarie de catre Societatea Americana de Gemologie (American Gem Society) si este o gema reprezentativa pentru cei nascuti in zodia Pestelui, precum si o piatra pretioasa pentru celebrarea aniversarii a sase ani de mariaj pentru cuplurile casatorite.

Numele pietrei provine de la cuvântul grecesc antic "amethystos" care însemna cel-ce-nu-e-beat, spunându-se că ametistul l-ar putea ajuta, pe cel care îl poartă, să nu bea peste măsură şi, de asemenea îi va dărui un spirit sobru şi serios.

Gema purpurie este inclusă în colecţii regale din întreaga lume, din Egiptul Antic până la bijuteriile Coroanei Britanice. De-a lungul veacurilor, monarhi puternici au folosit ametistul ca simbol al regalitătii şi sobrietăţii. Muzeul Smithsonian (Washington) deţine un ametist care cântăreşte 181 kg!

Cercei din argint cu ametist

Cercei din argint lungi, realizaţi manual cu ametist natureal rotund, faţetat, decorat cu floare din argint simplu şi trei siruri de lănţişoare. Se prind pe ureche cu tortiţe mobile deschise la spate.

Broşă din argint cu ametist natural faţetat

Broşă din argint lucrată manual. Pentru realizarea acestei broşe a fost folosită tehnica granulaţiei îmbinată perfect cu ametistul african natural faţetat, pentru a da personalitate şi eleganţă bijuteriei.

Ametistul este o piatră tradiţională de ziua Sfântului Valentin, bucurându-se de mult timp de asocierea cu Valentine's Day. Se spune că Sfântul Valentin purta un inel cu ametist sculptat cu imaginea lui Cupidon, zeul Dragostei.

Ametistul este cunoscut pentru puterea de a vindeca inimile la cele mai înalte niveluri spirituale fiind o piatră foarte puternică şi protectoare, mult timp fiind folosită ca ornament sau amuletă. Considerată o piatră a iubirii pure, adevărate şi emoţionale, ametistul este adesea schimbat între doi iubiţi pentru a întări angajamentul şi legătura dintre ei.

Vă invităm să vă alegeţi dintre modelele din colecţia Accent create cu ametist pentru a afla mai multe despre proprietăţile sale minunate.

Ametistul vă poate ajuta să vă îndrăgostiţi, să puteţi dormi mai bine, să fiţi mai atent şi alert la ce se întamplă în jurul dumneavoastră.

Povestea de dragoste a fiecăruia dintre noi transpusă în cadoul potrivit, va răsfăţa şi înduioşa sufletul celor de lângă noi, făcându-i să se simtă speciali şi preţuiţi.

Valentine’s Day poate fi o confirmare sau o continuare a lucrurilor speciale, trăite şi simţite împreună, fie după un timp scurt de la începutul unei poveşti de dragoste, fie după ani de convieţuire cu bune şi cu rele.

“Magicul” zilei de Sfântul Valentin

Mult timp s-a crezut că prima pasăre pe care o va vedea o domnişoară în ziua de Valentine’s Day va prevesti ce fel de bărbat va fi cel cu care se va căsători. Nu există nici o dovada că această poveste este corectă, este însă distractivă, ne face să visăm şi să ne imaginăm.

Aşadar, singură?

În dimineaţa de Valentine’s Day, când păşeşti pe uşă afară, deschide larg ochii - eşti pe cale să îţi vezi viitorul sau măcar vei învăţa mai multe de la viaţă dacă eşti dispusă să fii mereu cu ochii, urechile şi inima mereu deschise.  

Porumbel = vei avea un om bun la suflet
Sticlete = vei avea un bărbat plin de succes
Vrăbiuţa = un soţ fericit
Şoim = un bărbat curajos
Bufniţa = un om care va trăi o viaţă scurtă

Dar dacă tânăra aspirantă la căsătorie va vedea pentru prima oară în acea dimineaţă o ciocănitoare, povestea spune  că nu se va căsători niciodată.  Deci, dacă veţi auzi “cioc - cioc” în copacul din apropiere, mai bine priviţi în direcţia opusă! :)

Unii spun că în viaţă să faci lucrurile potrivite la vârsta potrivită, iar Valentine’s Day poate fi ocazia să îţi arăţi dragostea şi acesta este un lucru potrivit pentru toate vârstele. Poate fi ocazia de a-ţi arăta cinstirea, respectul, iubirea şi spiritul de sacrificiu şi nu trebuie să fie ocazional ci putem încerca să rămână un mod de viaţă.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorită experienţei de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Accent Bijuterii
www.accentbijuterii.ro
021 317 41 11

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului