Accesorii

#cadou valentine's day #originals.ro #cadou ziua indragostitilor #cadou

Cadouri calduroase de Valentine's Day de la originals.ro

Valentine's Day, ziua indragostitilor, te asteapta cu numeroase surprize pentru persoana iubita . Daca nu stii ce cadou sa ii faci, originals.ro iti ofera haine si accesorii calduroase, pentru o zi perfecta a indragostitilor.

Iata ce poti cumpara pentru persoana iubita:
 

Pulover femei Ecko Red
 

Puloverul Ecko Red Muffle Crew, datorita fularului atasat, este potrivit temperaturilor scazute ale iernii. Materialul din care este confectionat si designul simplu fac din el un pulover confortabil care poate fi purtat in orice situatie.

Fularul are doua fete, una de culoare roz cu sigla Ecko mov, si una de culoare mov cu sigla Ecko roz, si se ataseaza puloverului cu ajutorul unor nasturi. Puloverul se gaseste la pretul de 145,99 lei.

 



Ghete femei Puma Brigantine

 

Fie ca mergi la munte sau pur si simplu vrei sa nu simti frigul de afara, poarta ghetele Puma Brigantine WTR care iti vor oferi confortul dorit. Confectionate din piele intoarsa la exterior acestea sunt bine captusite pe interior ceea ce le face foarte calduroase.

In partea de sus sunt confectionate din material textil. Talpa este antiaderenta si destul de inalta incat sa nu patrunda frigul. Ghetele se gasesc la pretul de 406,99 lei.


 

Ghete barbati Puma Gv Alpine

Ghetele Puma Gv Alpine pentru barbati au talpa special conceputa pentru a nu aluneca si te vor pastra in siguranta in timpul aventurilor pe munte.

Sunt de culoare neagra si sunt confectionate din piele. In partea din fata sunt perforate pentru o buna aerisire. Ghetele se gasesc la pretul de 428,99 lei.


 

Pulover barbati Puma Golf
 

Stilat si elegant, puloverul Golf V Neck Sweater este perfect pentru zilele obisnuite de serviciu sau pentru a merge la o intalnire.

Poate fi asortat cu o pereche de pantaloni eleganti sau cu o pereche de blugi casual. Confectionat din lana, este foarte lejer si confortabil. Puloverul se gaseste la pretul de 222,99 lei.

 

Pulover barbati Ecko Unlimited

Puloverul Ecko Unlimited poate fi purtat cu o camasa sau cu un tricou si poate fi asortat la orice fel de tinuta. Este calduros si confortabil. Puloverul are pretul de 140,99 lei.


 

Caciula femei Ecko Red

Confectionata la exterior din material impermeabil, caciula femei Ecko Red are pe interior o captuseala calduroasa, iar urechile si partea din fata prezinta o blana artificiala care va asigura caldura si confort.

Partea laterala care vine peste urechi poate fi purtata atat ridicata cat si lasata. Caciula se gaseste la pretul de 41,99 lei.



Autor: Mihaela Rotaru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului