Accesorii

# bijuterii cu zirconia #zirconia #accent bijuterii #bijuterii

Bijuteriile cu zirconia, inlocuitorul perfect pentru diamante

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, dar nu si daca te uiti la pretul lor, absolut neprietenos cu bugetul oamenilor de rand. Frumusetea unei bijuterii nu este data, insa, de pretul ei, ci de ceea ce simbolizeaza. Desigur, o bijuterie cu diamante va fi mereu speciala, insa zirconia este la fel de frumoasa si un nespecialist va face cu greu diferenta intre cele doua.

 

Puteti purta bijuterii din argint cu zirconia pentru a completa perfect o tinuta eleganta, de seara, dar sunt potrivite si intr-un context office sau chiar casual, in functie de ocazie si de momentul zilei.

Diferenta intre zirconia, zircon si zirconiu

Zirconia nu trebuie confundata cu zirconul (un mineral din clasa silicatilor, cel mai vechi cunoscut de om si cel mai prezent in scoarta pamantului, piatra semipretioasa naturala care imita diamantul) sau zirconiul (element chimic din seria metalelor tranzitionale). Zirconia este, de fapt, o piatra sintetica, obtinuta prin prelucrarea oxidului de zirconiu si imita foarte bine diamantul.

Datorita imbunatatirii in timp a metodei de obtinere a sa pe cale sintetica, zirconia a devenit foarte populara ca piatra semipretioasa, mai ales ca farmecul sau vine la pachet cu un pret accesibil. De fapt, daca s-ar face un studiu, cu siguranta s-ar stabili ca zirconia este cea mai raspandita piatra sintetica din industria bijuteriilor.

Bijuteriile cu zirconia, un cadou perfect de Sarbatori

Daca va aflati in cautarea unui set de bijuterii care sa va puna in valoare sau daca va ganditi la un cadou deosebit pentru o persoana draga si speciala, mai ales ca se apropie si perioada Sarbatorilor, mergeti la sigur cu o pereche de cercei sau un inel cu zirconia, ori cu un pandantiv din argint placat cu aur alb sau galben si cu un lantisor fin.

Zirconia imita cel mai bine diamantul, insa este mai fragila decat acesta si trebuie protejata cu atentie de zgarieturi si lovituri puternice; nu o expuneti la apa fierbinte si la schimbari bruste de temperatura sau la produse chimice care o pot altera.

Bijuterii deosebite cu zirconia, dar si cu alte pietre semipretioase absolut superbe gasiti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare