Accesorii

#bijuterii pentru evenimente #evenimente #bijuterii

Bijuterii perfecte pentru evenimentele de seara

Atunci cand vine vorba despre un eveniment special, fastuos, bijuteriile fac o diferenta mai mare ca niciodata. Ele confera stralucire si eleganta rochiilor si ne completeaza aparitia. Prin urmare, bijuteriile trebuie alese cu mare grija, pentru ca aparitiile noastre sa fie fara cusur.

Astazi iti recomandam unele dintre cele mai frumoase si glam bijuterii, la care poti apela pentru un eveniment reusit.

Aveti o ocazie speciala? Bijuteriile care va vor desavarsi aparitia

La Accent Bijuterii, consideram ca bijuteria perfecta este cea care iti confera, de fiecare data, o aparitie sublima. Bijuteriile ne completeaza, ne insotesc cu vibratii si energii pozitive si ne desavarsesc tinuta, comportamentul, atitudinea. Ele sunt defapt secretul unei aparitii impecabile de seara!

Iata ce va recomandam acum!

Bratari

Una dintre cele mai simple metode de a pune in valoare o tinuta spectaculoasa este prin asocierea cu o bratara. Marele atu al acestor bijuterii este ca reliefeaza la fel de frumos farmecul unei rochii cu croi minimalist, precum si sarmul unei creatii fabuloase.

Bratara din argint cu safire multicolore (cod DB666) este accesoriul de care te vei indragosti acum si pe care o vei adora pentru tot restul vietii. Realizata din argint placat cu aur de 14 karate si ornamentata cu pietre pretioase, bratara te va face sa stralucesti exact asa cum ar trebui.

Iti plac creatiile pline de poveste, unice? Atunci bratara din argint cu safir, ametist si rodolit (cod DB908) va fi piesa prin care te vei remarca. Modelul acestei bratari se potriveste perfect acelor evenimente in aer liber, cu influente boeme.

Coliere

Ce poate fi mai frumos decat un colier sublim la un eveniment pe masura? Creionati-va o aparitie de poveste cu ajutorul unor piese de exceptie!

Colierul din argint cu diopsid, rodolit si safire multicolore (CS1871) este o piesa potrivita unei rochii cu un decolteu generos. Placat cu aur alb de 14 karate, colierul are o lucratura fina si eleganta. Vei atrage toate privirile cu un asftel de colier!

Preferi bijuteriile suave? Iti recomandam colierul din argint cu safire (cod DS396). Placat cu aur roz de 14 karate se va potrivi de minune cu o tinuta fina, de preferabil neagra. Cu siguranta este accesoriul care va fura inimi si te va face remarcata.

Cercei

Cu siguranta cerceii invioreaza tinutele de seara si pun in evidenta trasaturile faciale. Alege-ti perechea potrivita tie din recomandarile noastre!

Cerceii din argint cu spinel si citrin (cod DC3307) iti vor crea o aparitie pur si simplu scoasa din povesti. Placati cu aur galben de 14 karate si cu forme delicate, aceasta pereche te va face sa te simti incredibil si iti va asigura o seara minunata.

Inele

O tinuta nu este cu adevarat desavarsita fara un inel pe masura. Iata cateva recomandari!

Inelul de mai jos (cod CI8271) cu citrin si diopsid chrome este perechea perfecta pentru cerceii cu citrin prezentati mai sus. Cu design floral, inelul va intregi tinuta de seara intr-un mod gingas si feminin.

Daca vrei ca tinuta ta sa prinda viata, iti recomandam inelul cu cianit, ametist, topaz bleu si turmalina verde (cod DI5787). Farmecul acestui inel este dat de modul in care pietrele au fost finisate si de desing-ul sau avangardist.

Oricare dintre aceste bijuterii iti vor perfectiona tinuta, daca nu.... Te asteptam oricand la noi in magazin sau pe site pentru a descoperi alte bijuterii potrivite evenimentelor de seara. Bijuteriile Accent insufletesc petrecerile si te fac sa stralucesti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare