Accesorii

# galeria accent #bijuterii unicat #accent bijuterii #bijuterii

Bijuterii originale, unicate pentru povesti unice, in Galeria Accent

Accent Bijuterii s-a mutat in casa noua (strada Mendeleev nr.26 – sector 1, langa Piata Romana), un loc de poveste, in care te asteapta cu drag un univers al elegantei si al pietrelor naturale. Accentul pe excelenta si rafinament reprezinta crezul bijuterilor Comaccent, care te asteapta in Galeria Accent cu bijuterii originale, unice, ce pot fi atat un cadou inspirat, cat si ceea ce simteai ca iti lipseste din colectia personala.

Accent Bijuterii a pregatit un loc de poveste pentru clienti

Galeria Accent este mai mult decat un magazin de bijuterii! Este o experienta unica!

Colectii surprinzatoare handmade, bijuterii din aur si argint ce pun accent pe orice tinuta, in orice moment, bijuterii pentru mirese, accesorii cu pietre pretioase si semipretioase pentru orice ocazie si orice moment al zilei - pe toate le regasesti in Galeria Accent, acolo unde calitatea si profesionalismul sunt doua ingrediente esentiale pentru excelenta.

Bijuteriile, mai mult decat accesorii

O bijuterie este mai mult decat un obiect care iti completeaza tinuta; este o bucatica de suflet, ce are nevoie de atentie si ingrijire pentru a straluci.

In noua casa a bijuteriilor Accent nu gasesti doar accesorii deosebite, ci poti beneficia si de servicii de evaluare si de un laborator performant de reparatii si intretinere, pentru ca bijuteriile sa fie amintiri cu viata vesnica.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! Este motto-ul Accent Bijuterii si un crez al bijutierilor care isi pun talentul si priceperea in crearea unor podoabe rafinate si gratioase. Acelasi crez se regaseste si in Galeria Accent, un univers al elegantei, al metalelor pretioase si al pietrelor naturale in care clientii vor beneficia de experiente de neuitat.

Bijuterii unice, cu personalitate

Accent Bijuterii este prima alegere a celor care iubesc accesoriile originale, cel mai probabil pentru ca frumusetea, calitatea si originalitatea sunt pereu puse pe primul loc. Bijuteriile lucrate manual sunt bucatele de suflet, piese unice si originale, mult mai speciale decat cele produse in serie; sunt bijuterii pe care le poti descoperi in fiecare zi altfel, care spun povesti si insufletesc orice tinuta, indiferent de sezon si de eveniment, de stilul preferat si de personalitate.

Creativitatea bijutierilor Accent da viata unor accesorii cu adevarat deosebite, pe care le regasesti in colectia Accent atat online, cat si in Galeria Accent, deschisa recent pentru a le oferi clientilor ocazia sa vada si in realitate bijuteriile pe care doresc sa le achizitioneze. Aici clientul se simte cu adevarat rasfatat, iar experienta promite sa fie unica si o calatorie vizuala remarcabila de la extravaganta la eleganta clasica.

Specialistii Accent te asteapta in noua casa a elegantei si a pietrelor naturale si te vor sfatui cu drag pentru a alege cat mai inspirat bijuteria pe care o cauti. Create cu drag si iscusinta, din pasiune pentru frumos, bijuteriile Accent sunt bijuterii cu suflet, nu rezultatul automatizarii, si tocmai asta le da un farmec deosebit si le face sa fie prima alegere a clientilor de 31 de ani.

Sursa foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului