Accesorii

#bratara #brosa #accesorii #bijuterii #portelan

Bijuterii din portelan cu iz de poveste, marca Ana Wagner

Un artist obisnuieste sa spuna povesti, eu le spun pe ale mele... pe portelan . Placerea pentru detaliu, fragilitatea aparenta si munca minutioasa pe materiale nobile m-au atras si inspirat dintotdeauna. Sa lucrez pe portelan ma face fericita. Vreau sa transmit aceasta stare de fericire in fiecare clipa prin produsele mele” marturisteste artista Ana Wagner .

Toate bijuteriile de portelan din colectia B by Wagner sunt obiecte unice, pentru ca, atelierul de creatie mizeaza chiar pe cultivarea minutiozitatii, a rabdarii investite de catre artist in obiectul lucrat manual de la cap la coada, pe energia creatoare care poate fi transmisa catre receptor chiar si prin intermediul unei bijuterii mici si delicate.

Dupa istoriile cu printese dantelate, pisici calatoare, gradini suspendate si case zburatoare pictate migalos pe ceainice, farfurii si alte obiecte din portelan fin de inspiratie coloniala, artista Ana Wagner continua povestea portelanului pictat manual pe cele mai noi si, in acelasi timp, cele mai mici obiecte de portelan din atelierul propriu: bijuteriile.

Medalion din portelan

Acest medalion de portelan suprinde prin delicatetea cu care este creat si prin finetea modelului. Este o bijuterie ideala pentru o rochie eleganta de seara sau o tinuta de gala, pentru un eveniment fastuos. Pret: 36 euro

 

Bratara din portelan

Bratara unica marca Ana Wagner iti accesorizeaza incheietura mainii intr-un mod aparte. Inspirata din culorile naturii, aceasta podoaba este gravata cu un fir delicat de aur. Este disponibila in mai multe modele. Pret: 58 euro

Brosa din portelan

O bluza sau un sacou sunt puse in valoare intr-un mod deosebit de o brosa rafinata. Eleganta portelanului incanta ochiul si datorita formei prin care a fost zamislit – o frunza - iar daca tinem cont de stralucirea aurului, atunci tinuta va fi de-a dreptul incantatoare. Pret: 50 euro

Fiecare piesa creata de Ana Wagner este o opera de arta, un obiect unic care a necesitat ani de munca, amestecand manufactura traditionala, inalta tehnologie in materie de ardere si materiale dintre cele mai nobile (portelan de Limonge, aur si platina).

Bijuteriile se pot gasi in magazinul „Wagner Arte Frumoase si Povesti” din Bucuresti, Bulevardul Carol 39.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare