Accesorii

# bijuterii primavara #accent bijuterii #bijuterii

Bijuterii care te fac sa te simti proaspata ca o zi de primavara

Primavara este anotimpul veseliei, al renasterii naturii si a spiritului, iar prospetimea pomilor ce inmuguresc si a cerului senin ne influenteaza starea de spirit. Poti "purta" aceasta prospetime in orice moment al zilei si chiar si in zilele mai mohorate sau in care iarna are ultimele zvacniri de personalitate, daca alegi culorile potrivite pentru haine si accesorii.

Primavara pastelurile se combina perfect cu culorile vii si chiar tipatoare, insa in 2021 una dintre nuantele la moda este cerulean, potrivit specialistilor de la Pantone, care dau tonul in tendintele fiecarui an in materie de fasion si design. Cerulean nu este un simplu bleu, nu este un albastru deschis sau un turcoise, ci o nuanta deosebita, descrisa ca fiind "culoarea cerului intr-o zi linistita si senina", care induce o senzatie de calm si de prospetime. Nu simti ca te-ar avantaja sa porti haine in aceasta nuanta? O poti introduce in tinuta ta cu ajutorul accesoriilor!

Bijuterii in tendintele anului 2021

 

Sunt o multime de pietre semipretioase care iti pot picura un strop din albastrul senin al cerului de primavara in tinuta si in starea de spirit. Acvamarinul, calcedonia bleu, larimarul, topazul sunt cele mai potrivite si cel mai aproape de una dintre nuantele ce vor face furori in primavara 2021.

Calcedonia bleu este piatra ideala care te inscrie in tendinte in acest sezon. Nuantele sale usoare ca aerul si involburate ca vantul de primavara dau stil si clasa atat unei tinute office, cat si uneia casual. In plus, este o piatra care se ofera persoanelor dragi, pentru a fi protejate cat timp sunt departe de casa; calcedonia este talismanul nativilor din Rac si o piatra norocoasa pentru Pesti, Taur, Gemeni, Leu, Fecioara, Sagetator si Capricorn.

Acvamarinul este o piatra cu o delicatete aparte, indiferent de intensitatea culorii sale. Chakra principala a acestei pietre este gatul, astfel ca ai toate motivele sa porti, la orice tinuta, un pandantiv din argint cu acvamarin, atat pentru a fi protejata, cat si pentru a-i da o nota aparte. Este o piatra benefica pentru cupluri si este piatra sarbatoritilor lunii martie; totodata, despre ea se spune ca atrage dragostea si prosperitatea, astfel ca o femeie care poarta acvamarin s-ar putea casatori cu un barbat bogat.

Un set de bijuterii cu topaz bleu sau un inel cu aceasta piatra, a carui nuanta calma se impleteste armonios cu puterea vie a argintului, poate fi cadoul perfect pentru o persoana draga nascuta in luna martie. Supranumit "diamant sasesc", topazul este o piatra a generozitatii, frumusetii si fertilitatii, care asigura protectie impotriva energiilor negative si a viciilor.

Fa-ti un cadou in luna femeii!

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii in tendintele primaverii 2021.

De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Surse foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare