Accesorii

# bijuterii cadou #8 martie #bijuterii

Bijuterii Accent, cadoul perfect pentru 8 Martie

Pe 8 martie se venereaza femeia, motiv de rasfat si bucurie pentru toate doamnele si domnisoarele deoarece se daruiesc flori si se fac cadouri.

Ziua femeii şi Ziua mamei se serbează încă de pe vremea grecilor antici. În fiecare primăvară, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Odinioară românii celebrau la 1 martie şi “Matronalia”, sărbătoarea femeilor când bărbaţii ofereau daruri soţiilor. La noi sărbătorirea zilei mamei s-a împământenit pe 8 Martie de Ziua Femeii şi o dată cu terminarea zilelor Babelor.

Cercei din argint cu golden sheen obsidian - VC5136

Cercei din argint realizaţi manual cu obsidian, golden sheen, piatră naturală semipreţioasă tăiată oval, finisată caboşon. Se prind pe ureche cu tortiţe mobile deschise la spate.

Pandantiv din argint cu perlă mabe - VP7049

Pandantiv din argint realizat manual cu perlă mabe, bogat ornamentat cu elemente de design floral.

Este posibil ca multe persoane să nu ştie că 8 martie, "Ziua Internaţională a Femeii" şi câştigarea dreptului la vot pentru femei, a avut ca punct de plecare un protest faţă de condiţiile de muncă şi salariile lor, declanşat de angajatele unei fabrici de textile din New York în 1908 ca urmare a decesului multor muncitoare în urma unui incendiu.

Mai mult, în ţara noastră, până în 2010, pe 8 Martie nu s-a sărbătorit doar Femeia ci mai ales Mama care mai nou se sărbătoreşte, prin lege, în prima duminică din luna mai, Romania fiind printre puţinele tări din lume care în lipsa unei Zile a mamei, a extins mult timp aria de semnificaţii pentru ziua 8 Martie. În majoritatea tărilor (70 la numar) Ziua mamei se sărbătoreşte în a doua duminică din luna mai când la noi, prin aceeaşi lege s-a stabilit să se sărbătorească Ziua tatălui.

Depinde de fiecare dintre noi cum încercăm să facem din aceste zile din calendar, cu totul deosebite pentru mamele noastre şi pentru femeile speciale din viaţa fiecăruia din noi.

Indiferent de cum am fost crescuţi şi obişnuiţi cu Ziua mamei, un lucru este sigur: bărbaţii să dăruiască flori şi mici cadouri femeilor din viaţa lor - soţiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor şi colegelor.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorită experienţei de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului