Accesorii

#bijuterii diamante #diamant #accesorii #bijuterii

Bijuteria care seamana cu tine – despre designul personalizat

Exista o dorinta a oricarei persoane de a fi unica, in felul ei. Bun, veti spune, si ce e atat de spectaculos in chestia asta? Toti suntem unici, pana la urma. Asa este numai ca atunci cand vorbim despre bijuterii cu diamante, lucrurile stau putin altfel.

Femeile sunt mult mai sensibile la acest aspect decat barbatii. Cumva logic, nu?

Puterea de seductie a unei persoane, si vorbim de femei, este un mix de mai multe chestii pe care nu ne e asa usor sa le definim. Nu prea poti spune de ficare data ce anume are special o persoana. Dar are “ceva”. Ei bine, acel ceva pe care ea il are, poate fi un inel cu diamant sau o pereche de cercei cu diamante. Model de “serie” spectaculos sau o bijuterie personalizata. Despre acestea din urma l-am intrebat pe Lucian Constantinescu de la Diamante.ro si am aflat ca: “sectiunea aceasta a proiectului Diamante.ro este una de suflet si pentru noi. Exista un grad inalt de implicare atat la nivel de designer cat si la productie fiindca cerintele nu sunt simple si vrem ca totul sa iasa perfect, adica asa cum vrea si cumparatorul.”

Studiind “cazul” Diamante.ro am observat ca spusele lui Lucian Constantinescu au o mare acoperire in realitate. Sunt cativa pasi care “trebuie sa se intample” ca lucrurile sa fie asa cum trebuie.

Ideea si Bugetul

Clientul trimite prin email o schita sau o poza cu bijuteria pe care o vrea. Desigur poate fi o creatie proprie sau inspirata dintr-o bijuterie a unei vedete pe care o apreciaza.

Propunerea Diamante.ro

Schita trimisa de client intra intr-un proces de analiza care implica atat designul cat si tehnica de realizare a bijuterie. La aceasta etapa se tine cont de bugetul “impus” de client dar si de anumite limitari tehnice. Clientul primeste o varianta spre a fi studiata.

Aprobarea

Dupa ce clientul isi da acordul si achita avansul, se demareaza procesul de productie

Manufacturarea

Acum, echipa de creatie si maestrii bijutieri incep sa dea viata bijuteriei pe care si-a imaginat-o clientul. Este cea mai spectaculoasa etapa.

Livrarea

In 14 zile de la aprobare, clientului i se livreaza gratuit, acasa, printr-un curier special, bijuteria comandata.

Asadar, designul personalizat este destinat unui segment de clienti cu anumite pretentii, care nu se grabesc si a caror putere financiara le permite sa abordeze o astfel de achizitie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare