Accesorii

#aur #aur alb #bratara

Avantajele bratarii din aur alb

Bratarile din aur alb sunt apreciate de foarte multe femei pentru eleganta si stilul care le definesc.  Delicate si atent lucrate, aceste bijuterii superbe dau stralucire unei tinute fie ca este vorba de un eveniment casual sau formal.

Bratarile din aur alb variaza in functie de design, tip, greutate etc. Iar, aceasta diversitate de modele, face cateodata din alegerea unei bratari din aur alb perfecte, o munca dificila.

Insa atunci cand o gasesti pe cea potrivita stii ca te poti baza pe ajutorul ei pentru a da stralucire unei tinute din garderoba ta. Gratie faptului ca este de culoare alb, ea este perfecta atat pentru o rochie eleganta cat si pentru un tricou sport multicolor. Fie ca alegi o pereche de jeansi  sau o fusta si un top, adaugand tinutei tale o bratara din aur alb, look-ul tau va capata mai mult stil si eleganta.

In general, bratarile din aur alb sunt mai putin constisitoare decat cele din aur galben, datorita ingredientelor din care este realizata o astfel de bijuterie. In aur alb, cantitatea de aur pur este mai mica decat in cel galben. In cel alb se adauga mai mult nichel, cupru sau aluminiu.

Bratarile din aur alb sunt foarte usor de curatat. Pentru a-i pastra stralucirea tot ce trebuie sa faci este sa o freci usor cu un material moale. Nu este necesara folosirea unei solutii de curatare .

Majoritatea bratarilor din aur alb au incrustate diamante sau alte pietre semi-pretioase cum ar fi topazul, safirul sau rubinul.

Fie ca alegi un model mai simplu sau unul mai complex pentru bratara ta din aur alb ai asigurate trei lucruri, importante pentru tine: eleganta, incredere si confort. Ca atare, nu te ingrijora ca ai putea face alegerea gresita.

Urmeaza-ti instinctul si alege ce consideri tu ca se potriveste personalitatii tale si stilului tau vestimentar.
 

Foto : www.encorebridal.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare