Accesorii

#acvamarin #bijuterii #accent bijuterii

Acvamarinul, piatra liderilor, a comunicarii si a clarviziunii

Vin Sarbatorile de iarna si totul in jur va incepe in curand sa se impodobeasca. Desi traim vremuri tulburi, data fiind pandemia COVID-19, magia Sarbatorilor nu trebuie sa treaca neobservata anul acesta. Daca ai in viata ta femei carora vrei sa le demonstrezi cat sunt de speciale, nimic nu va spune asta decat un set deosebit de bijuterii din argint cu acvamarin.

 

Acvamarinul poate fi numit cbijuterii din argint cu acvamarinu usurinta piatra liderilor, deoarece este extrem de benefic in luarea deciziilor ferme si clare, faciliteaza si da autoritate comunicarii.

Nuantele de bleu pal de diverse intensitati ale acvamarinului se potrivesc de minune cu stralucirea argintului; este cadoul perfect pentru o iubita mai ales ca are actiune benefica asupra cuplurilor, ajutandu-le sa traiasca in intelegere si armonie. Legenda spune ca, purtat de o femeie, acvamarinul o va ajuta sa se marite cu un barbat bogat. De asemenea, se spune despre aceasta gema ca protejeaza impotriva energiilor negative si ca este un adevarat talisman pentru cei care calatoresc mult pe apa sau prin aer.

Cristaloterapie cu acvamarin

Chakra principala a acvamarinului este gatul si purtat in aceasta zona va aduce o multime de beneficii trupului si spiritului. Asezat in dreptul unui organ bolnav, va ajuta la vindecarea acestuia. Printre proprietatile si beneficiile sale se numara calmarea durerilor, echilibrarea hormonilor, detoxifierea si eliberarea de dependente periculose.

Este, de asemenea, o piatra a fertilitatii si este extrem de benefic pentru gravide.

Poate fi tinut in apa pe care urmeaza sa o beti si care va va da o energie aparte.

Acvamarinul asociat cu ametistul alunga stresul si insomnia, datorita capacitatii sale de a induce purtatorului o stare de calm, relaxare si claritate mentala si de reduce anxietatea, agitatia emotionala si depresia.

Bijuteriile cu acvamarin sunt de o frumusete aparte, fie ca este piatra centrala, fie ca vine in combinatie cu alte cristale semipretioase precum topaz, diopsid, ametist sau turmaline.

Bijuterii deosebite cu acvamarin gasiti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare