Accesorii

#accesorii #stil #2010 #tendinte #pantofi #esarfe #genti #bijuterii

Accesoriile vedeta ale lui 2010

Specialistii din industria modei au ales liniile generale in materie de vestimentatie si tinuta pentru anul 2010, culoarea vedeta a acestui sezon si combinatiile care se pot face.

In ceea ce priveste aria accesoriilor, acestia au pregatit pentru femeile de toate varstele combinatiile perfecte pentru crearea unui look trendy si chic. Care sunt acestea si ce trasaturi le caracterizeaza, ramane sa descoperi in cele ce urmeaza

 

Esarfele

 

Un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei indiferent de sezon, esarfa este la mare cautare si in acest an.

Fie ca optezi pentru un model voluminos, colorat si rasucit in jurul gatului, precum cel propus de Marc Jacobs sau tii cont de sfatul Ninei Ricci so porti modelele mai delicate din materiale pretioase, in culori nude, cu acest accesoriu nu ai cum sa dai gres atat in combinatie cu o tinuta casual cat si cu una mai eleganta.

Si daca vrei sa aduci o nota de extravaganta unei tinute casual, poti alege esarfele propuse de Roberto Cavalli, viu colorate din materiale satinate si legate strans in jurul gatului. Astfel, nu mai ai nevoie de o bijuterie sofisticata care sa completeze tinuta si vei capata un aer chic si plin de originalitate .

Plasticul

 

Desi este un material destul destul de rar intalnit in vestimentatie , designerii nu au fost nevoiti sa-si bata capul prea mult pentru a crea o gama de accesorii extrem de elegante.

Genti din plastic: Prada, de exemplu, s-a folosit de acest material pentru a crea geanta care sa o reprezinte in acest an. Astfel, apeland la un plastic transparent usor fumuriu, Prada a creat o geanta cu maner futurista si trendy pentru acest an. Fendi, pe de alta parte, a folosit plasticul dur pentru a crea un plic demn de o vedeta.

Sandale din plastic: Tot Prada a venit cu o idee inovativa in materie de incaltaminte si a creat sandalele cu barete transparente din plastic.

Bijuteri din plastic: Bratarile din plastic au ramas un trend de ceva ani incoace, insa anul acesta acestea vin cu o nota distinctiva: volumul. Brandul Burberry Prorsum ne prezinta astfel noile modele de bratari supradimensionale in culori vii, de actualitate.

Model floral

 

In zona accesoriilor, modelul floral a intrat in tendinte inca de anul trecut si isi pastreaza aceeasi pozitie si anul acesta. Astfel, poti alege gentile cu imprimeuri florale pentru o tinuta fresh sau pantofii din materiale cu acelasi imprimeu sau decorati cu flori artificiale pentru o nota de eleganta si distinctie. Roberto Cavalli, Luella sau Erdem sunt doar cateva dintre casele de moda care te-ar putea ajuta in acest sens.

Metal masiv

 

Accesoriile din metal masiv cu influente punk-rock si-au facut simtita prezenta inca de anul trecut pe podium. In 2010, acestea vin intr-o nota si mai indrazneata. Multi designeri au ales sa-si decoreze atat gentile cat si pantofii cu lanturi metalice, in timp ce, din ce in ce mai multe firme aleg sa foloseasca diverse aliaje in forme masive pentru segmentul bijuteriilor. Astfel, fie ca vorbim de coliere statement ca la Bottega, Lanvin si Veneta sau de bratari groase precum cele propuse de Proenza Schouler sau Yves Saint Laurent , daca optezi pentru bijuteriile din materiale metalice masive n-ai cum sa dai gres.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului