Accesorii

#colier statement #inele #bratara #accesorii #cercei

Accesorii pentru o femeie stilata. 8 bijuterii care nu trebuie sa iti lipseasca

Casetele pline cu accesorii colorate sau stralucitoare sunt foarte frumoase, dar sunt sanse mari ca pe multe dintre bijuteriile de acolo sa le fi purtat doar o singura data. Ca sa fii in trend nu iti trebuie zeci de coliere si de bratari, inele care mai de care mai sofisticate sau cercei intr-o mie de culori.

Femeile stilate stiu ce sa poarte cu fiecare ocazie. Iata care sunt accesoriile care nu trebuie sa iti lipseasca:

Colier delicat

Fa un exercitiu si numara colierele pe care le ai in cutia cu accesorii. Cate ti-au iesit? Ei bine, stilistii sustin ca nu ai nevoie de mai mult de doua! In primul rand iti trebuie un colier lung, delicat, din cele care pot fi purtate zi de zi. Un colier care sa meraga la fel de bine la un tricou largut, cat si la o rochie de cocktail.

Colier statement

 

Cel de-al doilea tip de colier pe care trebuie sa il ai este cel mare, care iese in evidenta atat prin dimensiuni, cat si prin forma si culori. O astfel de piesa merge purtata atat cu un tricou alb mulat, cat si cu o rochie simpla neagra.

Bratara supradimensionata

 

Subliniaza incheietura mainii stangi cu o bratara supradimensionata, ca o manseta eleganta. O poti purta doar pe ea sau ii poti adauga alte cateva bratari subtiri in partea de sus.

Cerceii mari



Pentru a da un factor WOW unei rochii simple, precum little black dress, opteaza pentru o pereche de cercei eleganti, dar lungi si vizibili. Atentia celor din jur va fi concentrata spre partea de sus a trupului si nici nu va trebui sa iti faci griji cu privire la restul bijuteriilor, care pot sa lipseasca in totalitate.

Inele suprapuse



Un grup de inele subtiri, care pot fi suprapuse unul peste celalalt, indiferent de ce tinuta adopti, reprezinta un must.

Cercei rotunzi


O pereche de cercei in forma unor cercuri subtiri arata atat de frumos si de elegant, chiar daca ii porti cu parul despletit sau cu el prins intr-o coada de cal usor dezordonata. Vor accesoriza perfect o tinuta office.

Ceas barbatesc

 

Despre ceasuri se spune ca sunt ele insele adevarate bijuterii. Un ceas barbatesc, elegant, te va transforma rapid intr-o femeie puternica, dar sofisticata si pentru care punctualitatea inseamna un plus de imagine. Cel mai bun mod de a-l purta este ca pe orice bratara, dar nu ezita sa porti si alte bratari pe langa el.

Inel de cocktail

Un inel supradimensionat, eventual cu o piatra colorata, este o piesa care va da chiar si celei mai banale tinute un farmec aparte, iar tie, un look de femeie puternica.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare