Accesorii

#stil #accesorii #stil feminin # accesorii par #accesorii de iarna

Accesorii de par pentru iarna

In plin sezon de sarbatori,preocuparea pentru propria imagine este accentuata de evenimentele speciale la care vei lua parte la acest sfarsit de an. O tinuta originala si reusita trebuie sa fie insotita de o coafura pe masura. Prin urmare, iata ce accesorii de par pentru iarna poti alege, astfel incat imaginea ta sa iasa de sub imperiul anonimatului.

Indrazneste sa afisezi un look adaptat celor mai tendinte la petrecerile si reuniunile festive, completandu-ti stilul cu cateva accente stralucitoare conferite de accesoriile pentru par de inspiratie frantuzeasca .

Iar cum stilul retro -chic se afla la mare cautare in prezent, un detaliu feminin este tot ce ai nevoie pentru conturarea unei imagini de diva retro.

Fluturii

Desi ti-ai putea inchipui ca fluturii sunt o tematica mai degraba primavaratica, ei au inceput sa atraga atentia iarna aceasta. In plus, cu cat te orientezi catre modele mai stralucitoare si mai vizibile, cu atat mai mult vei putea surprinde extravaganta sezonului.

Chiar daca esti adepta unui stil mai discret, incearca sa afisezi cu incredere un accesoriu de par in forma de fluture, de dimensiuni cat mai mari. Cuvantul de ordine al tendintelor in curs este opulenta, curajul de a epata si de a fi in centrul atentiei.



Foto: becomegorgeous.com

Un bob cu bucle retro va fi pus in valoare cu succes de o succesiune de agrafe-fluturasi, distribuiti in mod aleatoriu pe suprafata coafurii. Perlele, strasurile si alte pietricele stalucitoare sunt recomandate pentru tinutele de seara.

Foto: becomegorgeous.com

Fundele

Al doua tema-vedeta pentru accesoriile de par in aceasta iarna sunt fundele, in special daca alegi dimensiuni generoase, chiar dramatice. Ele pot completa cu succes o bentita impletita, sau pot constitui formatul clamelor de tip cleste.

Agrafele in acest format sofisticat si incarcat de rafinament se numara printre preferintele sezonului, mai ales cele in nuante neutre: gri, bej, negru.



Foto: becomegorgeous.com

Bentitele

Bentitele sunt din nou la mare cautare iarna aceasta, de aceea a sosit momentul sa iti completezi colectia personala cu astfel de accesorii pentru par elegante si feminine. Alege modele infrumusetate de detalii florale, fundite sau pietre stralucitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului