Accesorii

#caciuli de iarna #stil #accesorii #tendinte accesorii 2012 #caciuli iarna 2012

5 modele de caciuli pentru un look trendy

Oricat de mult ai vrea sa eviti acest accesoriu, caciula ramane un rau necesar pana la sosirea primaverii. Desi majoritatea dintre noi intampinam dificultati in alegerea unui model care sa ne avantajeze cu adevarat, diversitatea palariilor si a fesurilor ne ofera confortul de a avea la dispozitie optiuni cel putin multumitoare. Iata 9 modele de caciuli pentru un look trendy de iarna.

Secretul unei tinute atragatoare in sezonul rece este sa adaugi un element deosebit in cadrul ansamblului vestimentar. Infrunta temperaturile in scadere cu stil, alegand urmatoarele caciuli pentru un look trendy.

Caciula casual alba

Accentueaza-ti latura dornica de nou si alege o caciula casual, purtata deasupra bretonului si lasata sa se aseze chic intr-o forma descendenta la spate. Albul exprima cel mai bine imaginea anotimpului inghetat, dar iti confera in acelasi timp si un aer angelic, pur si foarte feminin.

Caciula ruseasca din blana

Esti mai putin rezistenta la frig, insa nu vrei sa iti sacrifici farmecul tinutelor zilnice cu accesorii voluminoase? Incearca o caciula ruseasca din blana, foarte calduroasa si placut de purtat, care se numara si printre tendintele principale ale iernii.

Foto: refinery29.com

Caciula-guler

Ar putea sa-ti sune nefamiliar, insa acest model de caciula cu rol simultan de guler iti va scoate orice aparitie din anonimat. Tricotajele sunt in voga, usor de purtat si iti asigura protectie maxima impotriva frigului.

Caciula cu manseta

Chiar daca o asemuiesti probabil cu preferintele vestimentare ale tinerilor "de cartier", caciula cu manseta, lasata din crestet spre ceafa, este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru o tinuta chic iarna aceasta. Alege o paleta cromatica rece, precum gri sobolan , albastru inchis, indigo sau verde inchis.



Foto: refinery29.com

Caciula- turban

Influentele orientale si etnice au un cuvant greu de spus in conturarea tendintelor de sezon, iar caciula-turban este, fara doar si poate, un articol important pentru actualizarea garderobei tale in 2012. Pana si vedetele de la Hollywood au facut o pasiune pentru acest model de caciula fermecator.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului