Accesorii

#bijuterii pantone #accent bijuterii #bijuterii

6 bijuterii in culoarea anului Pantone: Classic Blue

De peste 20 de ani, culoarea anului anuntata de celebrul institut Pantone influenteaza atat designul vestimentar, cat si pe cel industrial. In 2020, culoarea este classic blue. Un albastru pur pe care il regasim inclusiv in bijuterii.

Albastrul clasic a fost selectat de experti datorita elegantei sale derivata din simplitate. Nuanta inspira incredere, siguranta, evoca libertatea si ne indeamna la relaxare. Este o culoare stilata, dar in acelasi timp usor de purtat.

Cum integrezi albastrul clasic, culoarea anului 2020, in accesoriile pe care le porti zi de zi sau la ocazii speciale? Optezi mai intai pentru acele pietre pretioase sau semipretioase care reflecta aceasta nuanta: abalonele, cianitul, labradoritul, lapis lazuli, larimarul, safirul, tanzanitul, topazaul bleu, turcoazul. Apoi cauti bijuteriile care ti se potrivesc. Am cautat pe site-ul comaccent.ro bijuterii cu pietre in nuante de albastru si am facut o selectie de cateva piese foarte frumoase pe care le poti achizitiona pentru a-ti completa colectia de accesorii.

Acest inel din argint cu piatra de calcedonia pare o reflexie pura a cerului. Este mare, opulent, dar in acelasi timp destul de discret. Piatra sa evidentiaza tocmai farmecul pe care il are acest Classic Blue pe care suntem invitate sa il purtam. Pietrele zirconia care inconjoara fin piatra de calcedonia nu fac decat sa sublinieze si mai mult eleganta acesteia. Poti purta acest inel ca unic accesoriu la o tinuta usor masculina. Va fi piesa care va aduce tocmai contrastul necesar.

Tanzanitul, care este o piatra albastra cu usoare nuante violacee, se combina perfect cu aurul roz, astfel ca aceastra bratara finuta va deveni un accesoriu ideal pentru o rochie de seara sau pentru tinuta cu care vei merge la o petrecere de nunta sau de botez.

Insa o tinuta all blue poate fi pusa in valoare si cu ajutorul unor mici elemente contrastante. Cum este acest inel din argint cu topaz bleu si safir, o piesa sofisticata, unde argintul placat cu aur galben de 14 karate si rutheniu intra intr-o fumoasa combinatie cu pietrele de topaz bleu si safir fatetate.

Din aceeasi categorie, iata si un inel ca o increngatura complicata. Pietrele de opal si tsavorit, dar si accentele aurii transforma aceasta piesa unicat intr-un accesoriu must have. Poti purta inelul atunci cand te imbraci casual, cu o camasa albastru clasic si jeansi. Sau atunci cand optezi pentru o rochie lunga, vaporoasa, purtata cu o pereche de botine.

Daca esti in cautarea unui accesoriu ceva mai delicat, atunci ai putea incerca un inel de argint cu topal. Este un inel ce poate fi purtat zi de zi, inclusiv la o tinuta office si care ii va da o nota aparte tocmai datorita elegantei sale. Nuantele de albastru deschis sunt, practic, ca o prelungire fireasca a albastrului clasic.

Din colectia de accesorii nu ar trebui sa iti lipseasca nici acest pandantiv cu aspect retro. Este realizat din argint, ornamentat cu piatra de larimar finisata caboson. Evident, merge de minune purtat cu o bluza sau o rochie cu decolteu. Nuanta deschisa a pietrei este spectaculoasa si va atrage toate privirile.

Toate aceste bijuterii, dar si multe altele le gasesti pe site-ul Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului