Accesorii

#pieptene #stil #bentite # accesorii par # accesorii statement par #tendinte accesorii par

6 accesorii statement pentru par

Daca vrei sa dai un aspect nou tinutelor tale elegante, incearca sa le asortezi unor accesorii statement care sa le confere o identititate cu totul noua. Printre multe optiuni de pe piata, vei gasi agrafe cu pietre stralucitoare, bentite cu accente retro si clipsuri florale perfecte pentru aparitii de senzatie.

Ultimele noutati in domeniul accesoriilor pentru par sunt piesele "statement", adica modele originale si cu personalitate, menite sa aduca un suflu deosebit look-ului. Iata o serie de variante pe care sa le incerci chiar acum!

1. Bentita dubla din piele

Bentita dubla din piele, impletita, este moderna si poate fi purtata in doua moduri principale: de-a lungul fruntii pentru un aer hippie sau in crestet, ca o bentita normala. Daca alegi prima varianta, este ideal sa iti prinzi parul intr-un coc jos.

2. Bentita crosetata

Bentita crosetata sau impletita este ideala pentru zilele in care parul nu iti sta grozav sau cand vrei sa scapi de suvitele care iti invadeaza chipul si gatul. In aceasta toamna, temperaturile in scadere nu te vor afecta deloc, cu o bentita chic de acest fel.



Foto: ehowcdn.com

3. Bentita prinsa in funda

Ultima tendinta in materie de bentite de par este sa iei doua panglici de culori diferite si sa le prinzi in funda, chiar in crestetul capului. Poti folosi doua bucati de material pretios de la mercerie si sa iti confectionezi propriul accesoriu statement in acest stil.

4. Clipsul floral

Prinde-ti parul in coc sau in coada cu ponei folosind un clips floral deosebit, care sa fie pozitionat undeva in spatele urechii, intr-un stil feminin.



Foto: ehowcdn.com

5. Pieptanul pretios

Pentru coafurile usor vintage la moda in acest sezon, pieptanul pretios este accesoriul perfect. Alege unul cu pietricele care imita diamantele sau alte pietre stralucitoare si vei dobandi imediat un rafinament aparte.

6. Bentita retro

In fine, bentita retro pentru ocaziile speciale ar fi "cireasa de pe tort" pentru aparitiile tale de gala, asa ca indrazneste sa o adaptezi coafurii si sa arati ca o diva a epocii de aur.



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare