Accesorii

#tinuta business #accesorii #accesorii birou

6 accesorii pe care nu ar trebui sa le porti la birou

Tinutele de birou nu sunt atat de usor de conceput pe cat ai putea crede, mai ales daca nu reusesti sa te detasezi de stilul extravagant pe care il adopti in restul timpului. Insa, poti invata cum sa te imbraci adecvat la locul de munca.

Haine si accesoriile pe care alegi sa le porti la serviciu vorbesc in locul tau si comunica o multime de lucruri despre tine, iar impresia pe care le-o lasi colegilor de birou si sefilor depinde intr-o masura destul de mare de felul in care te prezinti. Impui respect si dai dovada de decenta si eleganta daca eviti sa porti anumite accesorii ce se preteaza unor situatii mai degraba informale.


Cercei lungi si mari


La birou, este indicat sa eviti purtarea cerceilor lungi si mari. Acestia pot accesoriza cu succes tinutele de club, de peterecere sau tinutele casual pe care le porti la intalnirile cu prietenii sau cu iubitul. La serviciu, este recomandat sa porti cercei stud, mici, dar eleganti.


Colierele opulente in stil hippie


Colierele opulente sunt de evitat la tinutele office. Daca vrei sa-ti accesorizezi gatul, ideal ar fi sa optezi pentru un colier subtire din aur sau argint, cu un pandantiv mic.


Ceasuri colorate


Ceasurile colorate, cu bratara din silicon in nuante aprinse, nu sunt recomandate pentru tinutele de birou. Alege in schimb un ceas elegant, cu bratara metalica sau din piele.


Curele colorate


La fel ca in cazul ceasurilor, curelele pe care le porti la tinutele de birou nu ar trebui sa fie colorate. Cel mult poti opta pentru curele verzi sau albastre, in ton cu nuanta ansamblului vestimentar.


Pantofi de petrecere


Evita sa porti pantofii de petrecere la birou, intrucat iti pot strica tinuta. Decoratiunile cu pietricele stralucitoare, paiete sau alte astfel de elemente nu sunt in ton cu sobrietatea si stilul tinutelor office. O pereche de pantofi din piele sau, chiar si cu aspect lacuit, este mult mai indicata.


Genti nonconformiste


Pastreaza-ti gentile nonconformiste pentru timpul iber. La birou, alege o geanta eleganta, clasica.


Sursa foto: pinstripeandpearls.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare