Accesorii

#geanta #genti dama #genti #tipuri genti

5 tipuri de genti pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Gentile reprezinta accesorii fara de care tinutele ar fi incomplete. Asa cum barbatii au intotdeauna nevoie de un ceas sau de o curea, asa si femeile au nevoie de geanta. Sunt cateva tipuri de genti care ar trebui sa se regaseasca in garderoba tuturor femeilor.

Un model de geanta poate fi potrivit intr-o situatie, dar poate sa nu fie adecvat in alta situatie. La serviciu nu poti purta o gentuta sclipitoare si plina de paiete, asa cum la o petrecere nu poti aparea cu o geanta-diplomat. Iata care sunt cele mai importante tipuri de genti pe care ar trebui sa le ai si sa le porti in functie de momentul zilei si de situatie.


1. Geanta postas


Geanta postas este esentiala in garderoba ta, deoarece este foarte versatila si o poti purta in diverse situatii. Gentile postas sunt practice, nu iti ocupa mainile si pot fi purtate cu succes la birou, la o intalnire cu prietenii in oras sau la cumparaturi.


2. Geanta office


Gentile office sunt potrivite pentru accesorizarea unei tinute business sau office. In general, aceste genti sunt prevazute cu manere scurte, au dimensiuni mari si sunt dreptunghiulare. Nuantele gentilor office sunt neutre, in cele mai multe cazuri, insa poti opta si pentru genti rosii, verzi sau galbene, in functie de tinuta ta.


3. Clutch-ul sau geanta de seara


Clutch-ul este o geanta de mici dimensiuni, cu care poti accesoriza in special tinutele elegante de seara sau tinutele de club. Clutch-urile se tin de obicei in mana, tocmai datorita dimensiunilor reduse, dar pot fi purtate si pe umar, daca sunt prevazute cu bareta lunga.


4. Geanta plic


Geanta plic poate fi supradimensionata, pentru tinutele casual de zi, sau de dimensiuni reduse, pentru tinutele de seara. Indiferent ce model alegi, geanta plic iti va asigura acel aer modern si feminin de care ai nevoie.


5. Geanta de weekend


Geanta de weekend este o geanta supradimensionata, de obicei din panza, pe care o poti purta atunci cand ai de luat multe lucruri cu tine. De obicei, geanta de weekend inlocuieste cu succes rucsacul, care se potriveste doar tinutelor sport sau sport-casual.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare