Accesorii

#parfumuri #parfum #parfumuri dama

5 parfumuri care resping barbatii

Studiile derulate recent de specialisti au identificat o serie de parfumuri destinate femeilor, care in loc sa atraga barbatii si sa le incante simtul olfactiv, le provoaca un sentiment neplacut de respingere . Atractia pe care urmasele Evei o exercita asupra sexului opus depinde in mare masura si de aroma pe care o emana trupul lor. Iata ce parfumuri sa eviti la urmatoare sesiune de cumparaturi.

Numeroase cercetari stiintifice au gasit o legatura puternica intre miros si impactul pe care il avem asupra persoanelor care ne curteaza. Barbatii se indragostesc deseori de parfumul partenerelor de viata, pe care il identifica intotdeauna cu sentimentele pe care le au fata de acestea.

1. Citricele

Aveai senzatia ca aromele delicioase si revitalizante ale citricelor trezesc fiori barbatilor din jur? Conform mai multor sondaje de opinie, mirosul portocalelor, al lamailor, grapefruitului sau al kiwi-ului este prea intepator si plictisitor pentru gusturile masculine. Prin urmare, evita parfumurile cu note dominante de aceasta natura.

2. Trandafirul

Chiar daca parfumul floral ti se pare romantic si feminin, mai ales cel de trandafir, majoritatea barbatilor care si-au exprimat parerea cu privire la aromele de acest tip l-au clasificat in categoria parfumurilor prea "clasice" si prea "invechite".

Notele florale "permise" sunt cele ale orhideelor sau ale freziilor.

3. Ciocolata

Cu toate ca femeile sunt innebunite dupa acest desert si ii adora aroma, barbatii nu sunt prea impresionati de mirosul de ciocolata. Urmasii lui Adam il considera prea dulce si inecacios, lipsit de elemente incitante pentru simtul lor olfactiv. Vanilia, in schimb, este un parfum dulce pe care il clasifica a fi atragator.

4. Mierea

La fel ca si ciocolata, mierea nu emana o aroma agreata de barbati, din pricina impactului sau prea puternic. In plus, parfumurile care contin acest miros tind sa nu persiste prea putin in memoria olfactiva a sexului opus, ceea ce inseamna ca nu ii va aminti de tine atunci cand il percepe.

5. Santalul si ambra

Cu toate ca unii barbati apreciaza parfumurile orientale, notele prea puternice de santal si ambra tind sa provoace un impact negativ asupra altora. Prin urmare, alege doar variante cu un continut discret al acestor 2 arome speciale, care tind sa domine alte note din compozitia parfumurilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare