Accesorii

#tinute #balerini #incaltaminte

5 idei de tinute cu balerini

Balerinii sunt printre cele mai populare modele de incaltaminte. Confortabili si versatili, acestia merg combinati atat la o tinuta casual de zi, cat si la una office, ceva mai eleganta. Preferati in general de femeile care nu obisnuiesc sa poarte pantofi cu toc inalt, balerinii iti pot oferi un aer rafinat atunci cand ii porti in diverse tinute, la birou sau in timpul liber.

 

Te intrebi cum sa-i asortezi astfel incat sa obtii cele mai moderne outfit-uri? Iata 5 idei de tinute care includ balerini:

Tinuta office cu costum din doua piese si balerini

Balerinii pot fi purtati cu succes inclusiv la tinute office. Prima regula in alegerea lor este calitatea. Balerinii din piele naturala de la the5thelement sunt realizati din materiale atent alese, in diverse culori, imprimeuri si modele. De asemenea, calapodul si finisajele au o importanta majora in ceea ce priveste confortul picioarelor. Asadar, dupa ce ai ales o pereche de balerini de calitate, poarta-i la birou cu un costum din doua piese, format din pantalon cu croiala conica si sacou. Pe dedesubt pune un top simplu sau o camasa. Pentru un plus de eleganta mergi pe varianta varfului usor ascutit, care va oferi impresia de picioare mai lungi. Daca nuanta costumului este neutra, alb, negru sau, eventual, nude, mergi pe varianta unor balerini animal print. Avantajul este ca purtand un astfel de outfit vei putea pleca de la birou direct in oras cu prietenii.

Combina balerinii cu rochia fluida de vara

Balerinii cu calcaiul descoperit sunt ideali de purtat vara, atunci cand temperaturile sunt ridicate. Asorteaza-i cu o rochie fluida, vaporoasa, dintr-un material natural, precum matase sau in. Adauga o geanta tip crossbody sau o traista pe un umar, in stil hippie. De asemenea, completeaza look-ul cu cateva accesorii, precum o pereche de cercei, un colier lung sau cateva bratari din lemn.

Jeansi tip boyfriend, tricoul alb si balerini

Jeansii sunt cei mai la indemana de purtat zi de zi, fie ca iesi la o plimbare in parc sau mergi sa rezolvi anumite chestiuni importante prin oras. Daca ai nevoie de confort, atunci asorteaza niste blugi boyfriend cu un tricou alb din bumbac si cu o pereche de balerini colorati, rosii, galbeni sau in mai multe nuante vii. Adauga cateva accesorii mici, strange-ti parul la spate si vei fi gata de explorat lumea intr-o singura zi!

Rochia camasa purtata cu balerini

Rochia camasa este un “must have” in garderoba oricarei femei in acest sezon. O poti lua cu pantaloni scurti pe dedesubt. Daca adaugi si un top, poart-o descheiata, accesorizand tinuta cu o geanta cu lant, fie pe umar, fie crossbody. Alege sa completezi tinuta cu o pereche de balerini colorati sau intr-o nuanta metalica, pentru un plus de rafinament. Mergi tot pe varianta celor cu varf ascutit, mai ales daca ai o statura miniona.

Inlocuieste pantofii cu toc inalt cu balerinii cu varf ascutit

Pantofii cu toc pot fi cu succes inlocuiti cu balerinii cu varf ascutit, iar rezultatul va fi la fel de elegant si rafinat. Confortabili si ideal de purtat ore in sir, mai ales daca esti o persoana activa care petrece mult timp stand in picioare, acestia merg la o rochie midi sau la o pereche de pantaloni conici, cu gleznele la vedere.

Indiferent de stilul vestimentar pe care-l abordezi, balerinii vor deveni rapid printre preferatii tai in materie de incaltaminte. Sunt versatili, adica usor de asortat la orice tip de tinuta, casual sau eleganta, sunt comozi si te vor ajuta sa te simti confortabil intreaga zi. Opteaza intotdeauna pentru piele naturala de calitate superioara, pentru a te asigura ca nu vei avea niciun disconfort la nivelul picioarelor!

 FOTO: unsplash.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare