Accesorii

#inel cadou #cadou #inel

4 ocazii potrivite pentru a-i oferi cadou un inel

O femeie apreciaza cadourile oferite din inima, pentru ca arata cat de mult te gandesti la ea, chiar si fara un motiv anume. Cu toate acestea, daca vrei sa ii daruiesti un inel, sunt anumite ocazii pe care le poti lua in considerare.

 

Desigur, una dintre cele mai potrivite situatii este atunci cand vrei sa o ceri in casatorie, caz in care vorbim despre celebrul inel de logodna. Daca nu sunteti, insa, pregatiti pentru acest pas, dar vrei sa iti surprinzi iubita cu un cadou aparte, iata cateva evenimente care se preteaza acestui tip de dar.

1.   La aniversarea zilei de nastere

Majoritatea femeilor apreciaza micile gesturi si surprizele cu fiecare ocazie, insa ziua de nastere reprezinta un moment deosebit. Din fericire, exista o gama larga cu modele de inele din argint pentru care poti opta. Fiind vorba despre o aniversare, alegerea unui inel cu pietricele colorate poate fi ideala, in functie si de gusturile sarbatoritei. Daca are un stil minimalist si prefera bijuteriile simple, un inel statement, care nu iese în evidență, va fi mult mai potrivit.

2.   De ziua indragostitilor

Multe cupluri prefera sa iasa la cine romantice de Valentine’s Day, in timp ce altele isi fac cadouri care sa arate grija si afectiunea pentru cel drag. Cu un buchet de flori vei merge intotdeauna pe un drum sigur, insa daca vrei sa o surprinzi, ofera-i un inel. Un model cu o inimioara sau cu semnul infinitului ii va transmite cat de mult inseamna pentru tine.

3.   La aniversarea relatiei

Fie ca sunteti impreuna de cateva luni sau deja aniversati mai multi ani de relatie, bucuria momentului in care ati decis sa formati un cuplu nu trebuie sa dispara. Iubita ta se va bucura de atentia ta la detalii. Este ocazia ideala sa ii oferi in dar un inel, care sa simbolizeze devotamentul tau si cat de mult tii la ea.

4.   De sarbatori

Sarbatorile reprezinta o perioada incarcata emotional in care oamenii ofera cadouri in semn de recunostinta pentru persoanele dragi din viata lor. Opteaza pentru un inel din argint cu pietre semipretioase si impacheteaza-l intr-o cutie delicata sau leaga-l cu o fundita din satin sau matase.

Sfaturi pentru a oferi cadou un inel

Daca iti este teama ca oferirea acestei bijuterii drept cadou poate fi interpretata ca o cerere in casatorie, fii atent la modul in care i-l daruiesti. Gestul clasic in care te asezi in genunchi si deschizi cutia bijuteriei ar putea fi interpretat ca o propunere pentru eternitate.

O modalitate ideala ar fi sa ii oferi cadoul intr-un cadru intim, nu in public. Ii poti spune ca te-ai gandit ca i-ar placea si ca modelul respectiv i se potriveste. De asemenea, daca iubita ta poarta de regula inele, la oferirea lui transmite-i ca ai vrut sa aiba in colectia sa si o bijuterie care sa ii aminteasca de tine.

La polul opus, poate inelele nu se numara printre accesoriile pe care le poarta frecvent sau nu are niciunul. In acest caz, spune-i ca bijuteria o reprezinta si ca ar arata bine purtand-o. Cu siguranta va zambi si se va bucura de cadoul primit.

Indiferent cum alegi sa ii oferi cadou un inel, trebuie sa stii ca acesta reprezinta grija pe care i-o porti. Ocaziile pot fi diferite, insa acest tip de bijuterie este recomandat sa fie oferit doar femeilor speciale din viata ta. Fii atent la ce tip de accesorii poarta de obicei si alege ceva asemanator, care sa se potriveasca stilului ei.

FOTO: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului