Accesorii

# coliere argint #bijuterii argint #bijuterii #coliere

3 modele de coliere din argint pe care sa le porti primavara

Tendintele vin si pleaca, insa un lucru ramane intotdeauna valabil: pasiunea pentru shopping si dorinta de a avea in colectia personala cele mai noi modele de accesorii. Iar online, unele magazine se intrec cu cu altele, mai ales pe gama de coliere din argint. Lungi sau scurte, cu sau fara pietre parca nu te mai poti opri si iti doresti sa le ai pe toate, in special atunci cand gasesti un magazin online unde sunt atat de multe modele, asa cum e BeSpecial.

Bijuteriile ne fac viata mai frumoasa si sunt intotdeauna de ajutor atunci cand este nevoie sa adaugi putina stralucire tinutelor tale. In aceasta primavara moda este una foarte atractiva si plina de bijuterii frumoase pe care sa le asortezi la diverse tinute. Asadar, pentru a sti ce sa alegi, iti vom enumera trei dintre principalele tendinte ale acestei primaveri:

Coliere retro si clasice

O revenire in forta o cunosc colierele care au un aer retro sau clasic care vor impodobi decolteul tau prin design-ul atractiv pe care il au. Colierele cu aer retro sunt perfecte pentru toate doamnele si domnisoarele care doresc sa devina o prezenta remarcabila si greu de uitat.

Colierele sunt esentiale pentru completarea unei tinute si daca iti doresti sa ai un aer retro atunci poti purta seturi de bijuterii.

Coliere elegante cu perle

O atentie deosebita, pe podiumurile de moda au capatat-o bijuteriile cu perle care completeaza tinutele de primavara – vara. Daca inca nu ai in colectia ta de bijuterii un colier cu perle atunci poti sa gasesti modelul perfect la Be Special. Perlele ofera delicatete si eleganta oricarei tinute iar in functie de modelul ales, pot sa fie asortate la orice tinuta, chiar si la imbracaminte smart casual.

Coliere cu multe elemente metalice 

Colierele cu elemente metalice adauga personalitate tinutelor pe care le porti si pot sa fie utilizate in diverse combinatii indraznete. Alege modele inedite care pot sa completeze chiar si cea mai simpla tinuta si sa o transforme in ceva spectaculos.

Vei putea gasi numeroase modele de coliere cu elemente metalice si perfecte pentru tinutele tale din fiecare zi.

Este important sa alegi dintre tendintele fiecarui an modelele de bijuterii care ti se potrivesc cel mai bine si, totodata sa fie de calitate pentru a te putea servi pentru mult timp. BeSpecial, magazin online de cadouri pentru femei si barbati, ofera o gama de bijuterii deosebite, de calitate si aliniate cu ultimele tendinte, astfel incat de fiecare data sa poti etala cele mai frumoase accesorii care sa faca cinste tinutelor tale.

Modul in care iti alegi bijuteriile este important deoarece pot sa adauge valoare tinutelor tale si sa le evidentieze. Colierele pot spune o intreaga poveste despre cea care le poarta si pot sa devina cea mai apreciata piesa din intreaga colectie atunci cand sunt daruite de cineva drag. Colierele sunt indispensabile si niciodata nu poti spune ca ai prea multe deoarece intotdeauna se gaseste un model care sa iti atraga privirea si sa o porti.

Colierele sunt o declaratie de stil si vei gasi, cu siguranta, un model care sa iti completeze in mod armonios tinutele din fiecare zi pe Bespecial.ro.

Sursa foto: bespecial.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare