Accesorii

#greseli aplicare parfum #aplicare parfum #parfum

3 greseli pe care si tu le faci cand te dai cu parfum

Parfumul este un accesoriu de nelipsit, in special pentru femei. Din dorinta de a mirosi cat mai placut, multe dintre noi facem trei greseli majore in aplicarea parfumului. Iata care sunt greselile pe care trebuie sa eviti sa le mai faci.

Aplici parfumul in zona gatului

Cele mai multe persoane fac asta, insa este un obicei gresit si periculos. Aplicarea parfumului in zona gatului poate duce la aparitia sau agravarea acneei. Daca stii ca ai astfel de problema, aplica parfumul la incheietura mainii si acpoi maseaza-ti usor gatul si decolteul cu aceasta. In acest fel vei mirosi a parfum fara ca substantele daunatoare sa-ti intre in piele.

Folosesti parfumul nepotrivit

Folosirea aceluiasi parfum atat ziua cat si seara este un obicei gresit. Exista parfumuri speciale de zi si parfumuri de seara. Parfumurile de zi au o aroma usoara, florala si fresh, cele de dupa-amiaza, au arome multiflorale sau fructate, iar cele de seara sunt parfumuri grele, cu un miros puternic.

Aplici parfumul pe haine

Dorinta de a mirosi frumos este mare, insa aplicarea parfumului pe haine este o greseala imensa. Parfumul duce la patarea hainelor si/sau la decolorarea acestora. Aplica parfumul doar pe piele si asteapta sa se usuce inainte de a te imbraca.

Sursa foto: blog.perfume.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului