Poze 1899 hoffenheim

Iata cele mai relevante poze despre 1899 hoffenheim de pe acasa.ro

Cele mai citite despre 1899 hoffenheim

Seminee electrice

Pana acum ceva vreme, semineul nu era accesibil in toate casele.

Ce vizitam azi: Moara lui Assan

Prima moara cu aburi din Romania, cea mai inalta cladire din Bucuresti si cateva sute de angajati sunt doar cateva dintre datele unuia dintre cele mai importante ansambluri industriale ale Romaniei, a carei istorie se intinde pe aproape un veac.

Cele mai noi despre 1899 hoffenheim

2 milioane de soferi romani trebuie sa plateasca minim 1006 lei pentru a circula cu masina pe strazi

Aproape doua milioane de romani sunt nevoiti sa plateasca cel putin 1006 lei in luna decembrie pentru a putea sa mai circule cu masina pe strazile din Romania.

Jocul de „Solitaire” - scurta istorie

Cand auzi „Solitaire”, cel mai probabil te gandesti la jocul de carti inclus in versiunile vechi de Windows, unde trebuie sa aranjezi cartile in ordine descrescatoare, alternativ cele rosii si negre, pana le eliberezi pe toate. Acest tip de solitaire - Klondike este numele sau adevarat - a devenit poate cel mai jucat joc pe calculator creat vreodata. Dar istoria sa incepe cu multi ani inainte de inventia primului calculator.

Top atractii turistice din Budapesta

Budapesta, capitala Ungariei, este un oras pe care, fara indoiala, ar trebui sa il vizitezi. Unii numesc Budapesta „Parisul din Est”, insa altii nu stiu prea multe despre acest oras european, cu numeroase atractii turistice.