Cele mai citite despre 116000

Masinile second-hand, cele mai bine vandute si in 2009

Parcul auto national, care insumeaza peste patru milioane de autoturisme, s-a imbogatit, in 2009, cu 116.000 de masini noi si alte 212.000 second-hand, scrie Capital.ro. In ciuda contextului economic dificil, parcul auto national continua sa creasca. Daca luam in calcul numai segmentul autoturismel

Cum arata Fordul care va fi produs doar la Craiova

Seful diviziei diviziei europene FORD, Stephen T. Odell va prezenta modelul fabricat la Craiova - B-Max - intr- conferinta de presa organizata maine, 1 martie. Noul minivan Ford va fi cel mai mic vehicul de acest fel al gamei care mai cuprinde C-Max si B-Max. Platforma pe care se va construi noul B-Max este aceeasi cu cea a modelului Fiesta iar masina va avea in dotare usi culisante pentru pasagerii din spate.

Casatoria fericita prelungeste viata barbatilor cu cancer de prostata

Persoanele care se afla intr-o relatie fericita au sanse sa traiasca mai mult si mai bine, intrucat starea emotionala buna functioneaza ca un medicament curativ asupra sanatatii. Potrivit unui studiu recent, barbatii casatoriti au cu 40% mai putine riscuri sa moara de cancer de prostata, spre deosebire de barbatii necasatoriti care sufera de aceeasi boala.

Cele mai noi despre 116000

Studiu ingrijorator! Numarul sesizarilor privind disparitiile de copii a crescut! Aproape 9.000 de disparitii in ultimul an

Numarul sesizarilor privind disparitia de la domiciliu a copiilor a crescut exponential in ultimii doi ani: astfel, analiza perioadei cuprinse intre 30 aprilie 2022 si 22 aprilie 2023 semnaleaza faptul ca au fost inregistrate 8.722 de sesizari referitoare la disparitia minorilor de la domiciliu, cu 1.145 mai mult decat in anul anterior. Din datele obtinute de la Directia de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului General de Politie reiese ca in perioada analizata au disparut 106 copii cu varsta sub 5 ani, 176 de copii cu varsta intre 5 si 10 ani, 2.245 de copii intre 10-14 ani si 6.195 de copii de peste 14 ani. In evidenta autoritatilor se afla si disparitia unui copil ucrainean, in varsta de 6 ani, disparut in data de 1 februarie 2023.

Spune-ti parerea cu privire la serviciile auto din aplicatia Auto.ro

Evolutia tehnologica este o veste buna pentru consumatori, insa si o bataie de cap pentru prestatorii de servicii. Comunicarea nu mai are granite, astfel incat oamenii pot impartasi impresii si se pot sfatui la tot pasul, facand recomandari sau, dimpotriva, avertizandu-se reciproc cu privire la serviciile pe care le pot primi.

Aplicatia de mobil care li se potriveste ca o manusa soferitelor

Nu plecati la drum fara aplicatia de mobil Auto.ro! De ce? Simplu, va va scuti de multe batai de cap, nervi inutili si stres maxim, ajutandu-va sa va economisesti timpul si banii atunci cand vor aparea situatii neprevazute in masina pe care o conduceti. Asta pentru ca toate locatiile de care aveti nevoie se afla la numai un click distanta.