Astrologie

#semn in viata #zodie #predictii #astrologie

Tu stii care este scopul tau in viata? Zodia sub care te-ai nascut iti da raspunsul!

Semnul zodiacal si data ta de nastere te ajuta sa afli care este scopul tau pe pamant. Afla de mai jos care este menirea ta.

 

Numarul caii vietii sau calea vietii este o cifra care vorbeste despre scopul pe care oamenii il au de-a lungul existentei. Acest numar are o relatie directa cu zodia deoarece reflecta caracterul oamenilor. Pentru a afla care este numarul caii de viata desemnat pentru zodia ta trebuie sa reduci rezultatul la o singura cifra, cu exceptia numerelor principale 11, 22 si 33. De exemplu, daca te-ai nascut pe 16 aprilie 1993, suma se face astfel, mai intai reduci 16, 1+ 6= 7. Ulterior, luna este doar 4, ramane asa pentru in sfarsit anul 1+9+9+3= 22, 2+2=4, acum trebuie sa adaugam totul 7+4+4= 15, iar acest 1+ 5 =6. In acest exemplu, numarul caii de viata este 6, care, conform numerologiei, are o semnificatie foarte speciala si vorbeste despre ceea ce esti destinat sa faci.

Calea ta in viata in functie de zodie

Numarul 1 - calea ta este sa devii un lider. Exista riscul sa te confrunti cu frica de esec.

Numarul 2 - calea ta de viata vorbeste despre suflete care sunt foarte empatice. Acestora le place sa promoveze relatiile armonioase bazate pe cooperare.

Numarul 3 - esti o persoana carismatica care se straduieste intotdeauna sa se angajeze in chestiuni iubitoare in care relatiile sunt profunde.

Numarul 4 - calea ta de viata te arata o persoana stabila si muncitoare.

Numarul 5 - ai un drum de viata plin de libertate, versatilitate si fara teama de schimbare.

Numarul 6 - ai o cale de viata care arata suflete calde si pline de compasiune, dar care trebuie intotdeauna sa aiba grija de ei insisi.

Numarul 7 - calea vietii arata indivizi care tind sa fie foarte intuitivi si care au o conexiune spirituala foarte profunda.

Numarul 8 - acesti oameni tind sa fie foarte ambitiosi si muncitori.

Numarul 9 - acest numar vorbeste despre oameni cu o cale de viata plina de intelepciune si compasiune fata de o abordare umanitara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro